Gebzespor Başkanı Recep Avcı suskunluğunu bozdu.

Gebzespor Başkanı Recep Avcı suskunluğunu bozdu.

GEBZESPOR’UN KURTULUŞU SEVGİ

Hüseyin Deniz’in başkanlığı bırakmasıyla birlikte Gebzespor’a sahip çıkan Avcı ve yönetimi görev süreleri içinde en kapsamlı basın toplantılarını düzenledi.
Gebzespor yöneticisi Tamer Coşkun’un işletmeciliğini yaptığı Ellade Restuorant da düzenlenen toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı.
Avcı, kulübün içinde bulunduğu mali tabloyu, yerel yönetimle ilişkisini ve gelecekle ilgili planlamalarını kalem kalem aktardı. Son yıllarda Gebzespor’da zor günlerin adamları olarak adlandırılan mevcut yöneticiler Köksal Aydın, Şener Çelikkaleli, Mustafa Turhan, Ersen Dikmen ve Abbas Sır toplantıda yer aldı.

BORCUMUZ 1 MİLYONU GEÇMİYOR 
Sözlerine kulübün mali tablosunu açıklayarak başlayan Recep Avcı, Hüseyin Deniz döneminden kalan 1 milyon 300 bin TL tutarındaki çekleri topladık. Bu anlamda önemli bir adım atarak daha kötü bir sürecin önüne geçtik. Futbol ve personele olan 32 bin TL civarında bir borcumuz var. Kulübün  432 bin TL taksitlendirilmiş geçmiş vergi borcu var. 80 bin TL SSK, 100 bin TL elektirk, 60 bin TL su, 20 bin TL Palgaz borçları bulunuyor. Geçmiş futbolcu borçları olarak eski kaleci Tayfur Özdemir, Kadir Kamaz ve Mahir Akti’ye toplamda 180 bin TL boru bulunan mor beyazlı temsilcimizin 1 milyonu geçmeyen bir borç tablosu bulunuyor. 

MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Gebzespor’un kurtuluşunun sevgi, barış ve kardeşlik olacağını kaydeden Avcı, dedikodu, kaos bize hiçbir şey kazandırmaz. Olumlu düşünceler pozitif sonuçlar doğurur. Biz Gebzespor’un her zaman en zor gününde yanında olduk,  yine aynı arkadaşlarımızla bir mücadele veriyoruz. Her hattıyla bir değişim olmalı,  yerel yönetimin sahipleneceği, Gebze halkının seveceği sevgi odaklı bir Gebzespor inşa etmeliyiz. 

YEREL YÖNETİM SAMİMİYDİ 
Yakın süreçte Büyükşehir başta olmak üzere yerel yönetimin tamamını ziyaret ettiklerini kaydeden Avcı, hepsinden samimi ve içten dönüşler aldık. Yaptığımız işleri aktardık, net bir şekilde taleplerimizden, beklentilerimizden bahsettik. Gezespor’un Bölgesel Amatör ligde olmaması gerektiğini ifade ettik, yeni dönemde borçlar, şampiyon olacak kadro ve sezon içi giderlerin 5 milyon civarında olacağının altını çizen Başkan Avcı, biz yönetim olarak bu rakamın 2 milyonunu bulacağız. 3 milyon TL’de yerel yönetimden destek talep ettik. Büyükşehir Başkanımız Tahir Büyükakın otobüs ve gıda desteği vereceğini açıkladı ve parasal desteği de Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz çözecek’ şeklinde konuştu. 

GEBZESPOR’UN BİR AĞIRLIĞI OLMALI 

Gebzespor bu şehirde herkesi bir araya getiren bir markadır. Binlerce insana kimlik kazandırmış büyük bir camiadır. Recep Avcı yada başka bir isim önemli değildir, aslolan Gebzespor’dur. Kimse bu camiayı  yok saymamalı. Bu şehirde hatta tüm ülkede kulübümüzün bir ağırlığı olmalı. Biz Gebzespor’u temsil ediyoruz doğru bir şekilde temsil etmeliyiz kimse de Gebzespor başkanına randevu vermeme, telefonda bekletme, dönüş yapmama gibi umursamamazlık yapmamalı ifadelerine yer verdi. 

BÜTÜN PARTİ TEŞKİLATLARINA VE İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR 
 Bu süreçte kimin yanına gitsek     gönül desteğini aldık. Özellikle parti teşkilatlarına, TÜRKSİAD, GENÇSİAD, MÜSİAD’a teşekkür ediyoruz. Bizi yani Gebzespor’a çok samimi içten karşıladılar.  50’şer adet kombine sözü aldık. Gebze bölgesindeki yakın iş adamı arkadaşlarımızın ve Gebze Masterlar 380 bin TL gibi çok değerli bir bağışta bulundu.  Kulübümüzün gelir gider tablosunda şeffaflık ilkesi bizim misyonumuz olacak. Gebzespor bütün kitleyi bir araya getirir. Bizde bu nokta da Gebzespor markasını en iyi şekilde yönetmek için çalışıyoruz. 

GEBZESPOR’A TALİP OLMAK İSTEYEN VARSA BUYURSUN GELSİN
Biz Gebzespor’un yokluğunda varız, Pandemiden dolayı kongre yapamıyoruz, kulüp menfaatleri bizim için en önemli noktadır. Eğer biri gelir biz bu işi daha iyi yaparız paramız var derse seve seve bırakırız. Önümüzdeki hafta sezonu açmayı hedefliyoruz. Şimdiye kadar prensipte anlaştığımız 5 oyuncu var. A takım ve Altyapıyla ilgili planlamalarımızı önümüzdeki günlerde yapacağız ve spor kamuoyuyla paylaşacağız, şu anki görüntüye göre Bölgesel Amatör lig yakın bir süreçte başlamayacak gibi görünüyor’ diye konuştu.

whatsapp-image-2020-08-26-at-13.13.49-001.jpeg

whatsapp-image-2020-08-26-at-13.13.50-001.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.