Gebzespor açılamadı: 0-1

Gebzespor açılamadı: 0-1

Bölgesel Amatör lig temsilcimiz Gebzespor sezon açılışı maçında BAL ekibi Arnavutköy Belediyespor karşısında beklenenin uzağında bir performans sergiledi.

Rakibine kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup olan mor menekşeler ligin başlamasına 1 hafta kala bekleneni veremedi.
Ligin ilk maçını 22 Eylül’de Bağcılar ile deplasmanda oynayacak olan Gebzespor, bu karşılaşmanın provası niteliğinde oynadığı sezon açılışı maçında Arnavuktöy Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Sahaya Osman, Semih, Mehmet, Murad, Samet, Alperen, Yener, Yağız, Barış, Berkay ve Kaan tertibiyle çıkan mor-beyazlı ekibimiz, BAL 11. Grup’ta mücadele edecek olan İstanbul ekibine diş geçiremedi. Kopuk oynayan Gebzespor, maçın ilk dakikalarında Kaan’la golü kokladı. Golcü oyuncunun yaklaşık 35 metreden vurduğu sert şutunu kaleci güçlükle dışarıya çeldi. Zaman, zaman etkili olmaya çalışan Gebzespor, İlk yarının son dakikalarında topu kalesinde gördü ve devre Arnavutköy lehine 1-0 sonuçlandı.
BUGÜN TOPBAŞI 
İkinci yarıda da Gebzespor adına tablo değişmedi. Temsilcimizin son dakikada geliştirdiği atağında Kaan’ın kafa vuruşu üst direkte patladı. Maçın kalan bölümünde başka bir pozisyon olmadı ve ekibimiz sezon açılışı maçında Arnavutköy’e boyun eğdi. Dünü dinlenerek geçiren Gebzespor bugün yapacağı antrenmanla Bağcılar maçının hazırlıklarına start verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.