Gebze’nin uçtuğunun resmidir!

Gebze’nin uçtuğunun resmidir!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU’nun Gebze’de yaptığı içme hattı suyu yenileme çalışmalarında su boruları patladı, tonlarca su cadde üzerinde etrafa yayıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU’nun Gebze’de yaptığı içme hattı suyu yenileme çalışmalarında su boruları patladı, tonlarca su cadde üzerinde etrafa yayıldı.

Arapçeşme Mahallesi Kavak ve Bahar Caddelerinin kesiştiği su borusu patlaması akşam gece saatlerinde meydana geldi.  Haber verilmesi üzerine su patlamasının olduğu bölgeye gelen İSU ekiplerinin çalışma yaptığı bildirildi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz  Temmuz ayında Gençlik Caddesi üzerinde içme suyu hattında meydana gelen patlama sonucu  tonlarca su dışarıya çıkmış  bazı işyerleri ve evlerin alt katları sular altında kalmıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise söz konusu bölgede 20 milyonluk bir proje ile içme suyu altyapısını çalışmalarını başlatmıştı. Bu çalışmalar ile  Gebze’de ki su kesintilerinin önüne geçilmesi hedeflendiği açıklanmıştı.

CHP’DEN TEPKİ

Öte yandan CHP Gebze  İlçe Başkanı Gökhan Orhan su hattının  patlaması ile ilgili olarak  sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

“Haklısınız Zinnur bey Mecbur UÇUYORUZ.

Heryer Sel,Su evlerimizde kullanmamız gereken suyu sokaklarda harcıyorsunuz.

 

Yaşar Çakmak beyyy gazetelere övüp,övüp bitiremediğin İsu Müdürün nerede gelsin marifetini görsün herşey ortada sonrada Muhalefet şov peşinde diyorsunuz.Gebzede hemşerilerimiz günlerce susuz kalırken sokaklar sudan geçilmiyor sence'de bi enteresanlık yokmu.

 

İSU Müdürü neredesin sen neden Gebzeye gelmiyorsun hiç bu işler nereye kadar böyle gidecek bu vatandaşın hakkını ne zamana böyle sele suya vereceksiniz.Bu halk bunun hesabını sormayacakmi sanıyorsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.