GEBZE’NİN PAŞASI: 3-0

GEBZE’NİN PAŞASI: 3-0

  1.Amatör D grubunda şampiyonluğunu haftalar önce garantileyen ve ligde tam 17 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Mustafapaşaspor, ligin 17.haftasında...

 

 

1.Amatör D grubunda şampiyonluğunu haftalar önce garantileyen ve ligde tam 17 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Mustafapaşaspor, ligin 17.haftasında Karamürsel Barbarosspor’u da farklı geçerek galibiyetler halkasına bir yenisini daha ekledi. 7de….

 

 

 

 

 

Gebzespor camiası Çayırovaspor maçında tek yürek olmaya hazırlanıyor. Mor menekşelerde geri sayım başladı.

 

GEBZESPOR CAMİASI ÇAYIROVA MAÇINA KİLİTLENDİ

 

Hafta sonunda Bölgesel Amatör ligin ikinci yarısı başlayacak. Gebze Alaettin Kurt stadı son yılların en renkli ve çekişmeli maçına ev sahipliği yapacak. Gebzespor sahasında Çayırovaspor’u konuk edecek. Bölgesel Amatör ligden düşmeyi aklından dahi geçirmek istemeyen ve bunun içinde Kocaeli bölgesi takımlarına puan ve galibiyetlerde üstünlük kurmak zorunda olan Gebzespor karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Mor menekşenin bu karşılaşmada en büyük gücü Eskiçarşı taraftarı olacak. Ligin son haftalarında aldığı kritik galibiyetlerle çıkışa geçen taraftarıyla büyük bir coşku oluşturarak eski günlerine dönüş sinyali veren formda Gebzespor Pazar günü oynayacağı maçı kazanıp ikinci devreye moralli girmenin hesaplarını yapmaya başladı.

 

RENKLİ VE ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

Kadrosuna eski yıldızları Cihat ve İdris’i katarak güçlenen ve ikinci yarıda yine üst düzey mücadele gücüyle rakiplerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Çayırovaspor’un da en büyük gücü takım bütünlüğü olarak dikkat çekiyor.

 

Son yılların en dikkat çekici maçlarından biri olması beklenen Gebzespor – Çayırovaspor maçına futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kritik maç Pazar günü Alaettin Kurt stadında oynanacak. İlk maç Çayırova’da oynanmış ve 1-1 eşitlikle sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.