“Gebze’nin il olmasında omuz vermeye hazırız”

“Gebze’nin il olmasında omuz vermeye hazırız”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan Gebze’nin il olmasıyla ilgili olarak, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Gebze'nin büyükşehir statüsünde il olması için mücadele edecek herkese tüm gücümüzle omuz vermeye hazırız” dedi.

Gebze’nin il olmasıyla ilgili olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı açıklamada, “Birkaç ay sonra ülke olarak belki de tarihin en dönüm noktalarından olabilecek bir seçim sürecine gireceğiz. İktidar partisi, muhalefet partileri tatbikî ülkeyi yönetmeye talip olarak çeşitli projelerinin, vaatlerini kamuoyu ile paylaşıyorlar zaman zaman. Özellikle iktidar partisi oyları günden güne eriyorken toplumun çeşitli kesimlerinin sorunlarını çözeceğim diyor. Yapacaklarını anlatıyor. Tabi bu zamana kadar neden bu sorunları çözmemesi de ayrı muamma. Bir de il statüsüne geçecek ilçeler var tabi.

“NEYİ BEKLİYORSUNUZ ARTIK?”

Bugün bir kamuoyu araştırması yapsanız büyükşehirli il statüsüne sahip tek ilçenin Gebze olduğunu öğrenirsiniz. Adı geçen bütün ilçeler birbirinden kıymetli coğrafyalar. Her birinin kendine özgü doğası, kültürel, sanatsal mirası var. Ancak neden ısrarla hem yerel iktidarın hem hükümetin bırakın Gebze'nin il olmasını hiç o sınırdan bile geçmiyorlar. İşçi, sanayi kenti, üniversitesi var, eğitim araştırması var, kendini yönetebilecek güçlü bir yapısı var, tarihi ve kültürel büyük bir mirası var. E neyi bekliyorsunuz artık? Bu kente daha ne kadar ihanet edeceksiniz? Hep görmezden geldiğiniz, üvey evlat muamelesi yaptığınız Gebze'yi daha ne kadar aşağı çekeceksiniz?

“82 GEBZE'NİN OLACAK!”

İl yapmayı planladığınız ilçelerden biri Gebze'nin sadece dört mahallesine tekabül ediyor. Ve Gebze sadece kendi başına 40 mahalle. Ama rakamsal değerler sizin için bir şey ifade etmiyor çünkü sizin için önemli olan Gebze'nin, Gebzeli hemşerilerimizin geleceği değil iktidar partisinin geleceği.  Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Gebze'nin büyükşehir statüsünde il olması için mücadele edecek herkese tüm gücümüzle omuz vermeye hazırız. Tüm siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar, odalar bu konuda olumlu bir adım, çaba neredeyse ilk biz yanlarında olacağımıza söz veriyorum.  82 Gebze'nin olacak!” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.