Gebze’nin içinde bir  saklı vadi: Kısık Kafe

Gebze’nin içinde bir saklı vadi: Kısık Kafe

Gebze’nin Sultan Orhan Mahallesi’nde hizmete giren Kısık Kafe ilçenin merkezinde saklı bir vadi şeklinde hizmet vermeye başladı

Gebze yeni bir kafeye lokasyon olarak ilçenin merkezinde ama konsept olarak ilçenin gürültü ve her türlü stresinin uzağında, kavuştu. Sultan Orhan Mahallesi. Menzilhane Caddesi No:41 adresindeki Kısık Kafe müdavimlerini Gebze’de eşi benzeri olmayan bir atmosferde ağırlıyor.

Egemen Seçmen, Gül Anlar ve Özge Özer Özdemir ortaklığındaki Kısık Kafe haftanın yedi günü, 09.00 – 23.00 saatleri arasında hizmet verecek. Kısık Kafe’nin resmi açılışı önümüzdeki ay gerçekleşecek.

Bahçesinde 150, kapalı alanında 50 olmak üzere aynı anda 200 kişiye hizmet verebilecek olan Kısık Kafe her tür organizasyon, kına, nişan, doğum günü gibi cemiyetlere de ev sahipliği yapacak.

Açık büfe kahvaltı, gözleme, tost, makarna, köfte ve ızgara dahil olmak üzere her tür kafe yiyeceklerinden oluşan zengin bir menüye sahip olan Kısık Kafe sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ile günün her saatinde şehrin göbeğinde olup soluk almak isteyenlere muhteşem bahçesi ve Gebzre merkezde emsali olmayan ortamda keyifli ve esintili bir soluk aldıracak.

sakli.jpg

ekip-014.jpg

CHP Gebze İlçe eski Başkanı Avukat Güner Anlar Bai ve eşi Gebze Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Baş işletmeciler Egemen Seçmen, Gül Anlar ve Özge Özer Özdemir ile.

 

kedi-002.jpg

sohbet-013.jpg

 

bahce-001.jpg

kose.jpg

sirma.jpg

uclu-009.jpg

 

icerisi.jpg

 

mutfak.jpg

dizayn.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.