“Gebzeliler bizimle yol almalıdır”

“Gebzeliler bizimle yol almalıdır”

Yeniden Refah Partisi Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Kocaman partisinin Gebze’de ki çalışmalarına ilişkin olarak bir açıklama yaptı. Kocaman, Gebzelilerin Yeniden Refah Partisi ile yol alması gerektiğini belirtti.


Kocaman açıklamasında şunları ifade etti:
“Gebze ilçemizde planlı programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 23 Merkez mahallemiz,17 Köy mahallemiz bulunmaktadır. Toplamda 40 Mahallemizin 36’sinda mahalle başkanlarımızı atadık.12 Mahallemizde yönetimlerini kurduk ve sandık baş müşahitlerini oluşturduk. Arapçeşme , Beylikbağı, Aksa Sapağı, İstasyon Mahallesi, Molla Fenari Köyü, Tatlıkuyu Mahalle olmak üzere  Gebze’mizde 6 lokalimiz var.  
Çok yakın bir zamanda inşallah Osman Yılmaz Mahallesinde de lokalimizi açacağız. Gebzeli hemşerilerimizden beklentimiz bu harekâtta bizimle beraber yol almalarıdır. 
FATİH ERBAKAN ÖNEMLİ BİR MİSYONU YERİNE GETİRİYOR    
Gebze’mizin ve ülkemizin geleceği için şikayet etmek yerine ellerini taşın altına koymaya tüm Gebzeli hemşerilerimizi davet ediyoruz. Biz siyasete zarafet getireceğiz hedefiyle yola çıktık. Çünkü son yıllarda özellikle siyaset ile siyasetçinin dili çok keskinleşti ve hoyratlaştı. Bu manada Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan önemli bir misyonu yerine getiriyor. Söyleyeceklerini belli bir üslup ve nezaket içerisinde söylüyor bizde bu nezaket ve üslupla Gebze’de bir fark oluşturacağız ”Dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.