‘Gebzeliler artık bu temcik pilavını yemeyecek’

‘Gebzeliler artık bu temcik pilavını yemeyecek’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik gazetemize yaptığı özel açıklamada Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i eleştirerek, “Adnan...

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik gazetemize yaptığı özel açıklamada Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i eleştirerek, “Adnan Köşker yapmadığı işlerin reklamını yapıyor. Ama artık Gebzeliler bu temcik pilavını yemeyecek” şeklinde konuştu.

YAZILANA KADAR YAPILANA BAKMAK GEREK

İlçe Teşkilatında dün gazetemizin sorularını yanıtlayan SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze Belediyesi tarafından iki ayda bir yapılan Değişen Gebze adlı bülten üzerinden eleştirdi. Bültende yapılmayan projelerin reklamının yapıldığını ifade eden Çelik, “Bizler yazılana değil yapılan işe bakarız. Bültene baktığınızda verilen sözlerin reklamı yapılmış. Bu tam bit Yahudi mantığını gibi belediyenin bütçesinin büyük kısmını reklama yatırıp tekrardan başkan seçilmek istiyor. Gebzeliler bu oyunu gördü. Reklam bu iş olmaz” dedi.

PROJE YOK REKLAMI VAR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in verdiği seçim vaatlerini yerine getirmeyip sadece reklamını yaptığını açıklayan Çelik, “Bugün Gebze’de yaşanan trafik sorununa baktığımızda belediyenin bu sorunu çözmek için hiçbir adım atmadığını görüyoruz. İnsanlar sıcak havadan bunalıp biraz nefes almak için dışarıya çıkıyor. Ancak dışarıda daha çok bunalıyor. Çünkü insanların rahat nefes alabileceği hiçbir yer yok” diyen Çelik, “Belediye dağıttığı bu bültenlerle reklamını yapıyor. Ancak Gebzeliler artık bu temcik pilavını yemeyecek” diye belirtti.

BELEDİYENİN BÜTÇESİ İSRAF EDİLMEMELİ

Belediyenin yaptığı çalışmaları halka anlatması ancak bunu yaparken israftan kaçınılması gerektiğinin altını çizen Nurettin Çelik, “Belediyenin bu anlayışıyla Gebze’ye bir şey kazandırılmaz. Gebze’nin bugünkü durumunu hepimiz görüyoruz. Gebzeliler daha iyi hizmet almaları gerekirken verilen sözlerin yerine getirilmiyor. Belediye iyi bir iş yaptığında siyasiler olarak buna teşekkür ederiz. Ancak ortada yapılan doğru ve Gebze’nin menfaatine yapılmış bir çalışma yok. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yapamadığını bu bültenlerde yapmış gibi gösteriyor” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.