Gebzeli Miraç zirve yolunda

Gebzeli Miraç zirve yolunda

Gebzeli pop müzik sanatçısı Miraç Özdemir’in sözü ve müziği kendisine ait olan, “Kadere Bağlayamam” şarkısının video klipi Netd Youtube müzik kanalında yayınlandı.

Gebzeli pop müzik sanatçısı Miraç Özdemir’in sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısının ilk video klipi   Netd Youtube müzik kanalında yayınlandı. 
Gazetemizi ziyaret ederek Barı Ayar ile bir süre görüşen ve çalışmaları hakkında söz eden Miraç Özdemir şunları ifade etti:
“Gebzeli bir müzisyen olarak çalışmalarımı aralıksız olarak sürdürüyorum.  Bir süre önce Gebze’de sahne alıyordum şimdi İstanbul’da sahne alıyorum.  Sahnede genelde sözü müziği bana ait olan şarkılarımı seslendiriyorum.  Bu şarkılarımdan birisi olan “Kadere Bağlayamam” için bir süre önce video klip çekimi yaptık. Darıca’da gerçekleyen çekimler sonrası tamamlanan videomuz Netd Youtube müzik kanalında yayınlandı. İlgi çok iyi ve memnunum.  Şarkılarımla ilgili olarak 6 ayda bir yeni bir klip çekmeyi tasarlıyoruz. 
Gebzeli bir müzisyen olarak sponsorlara ve desteğe gereksinimimiz var. 
Ayrıca her türlü yardım amaçlı gece ve etkinliklerde sahne alacağım. Çünkü yardım yapmayı ve  destek olmayı önemseyen birisiyim”dedi. Barış Ayar
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.