Gebzeli kriketçilerin gözü Milli formada

Gebzeli kriketçilerin gözü Milli formada

14-18 Kasım tarihlerinde Muğla’da gerçekleşen Kriket Türkiye Şampiyonası’na Özgürce Medikal desteğiyle katılan 28 kişilik Gebze Gençlik Spor Kulübü takımında 28 sporcu da Milli formaya göz dikti

11’er kişilik iki takım arasında, küçük ve ağır bir topu sopalarla vurarak kaleye sokmak amacıyla oynanan krikete ilgi ülkemizde de Gebze’de de giderek yaygınlaşıyor. Öyle ki Gebzeli kriketçiler Milli takım formasını zorluyor, istiyor, çağrı ve görev bekliyor.

TURNUVA YARIN SONA ERECEK

 

kriket-3.jpg

14-18 Kasım tarihlerinde Muğla’da gerçekleşen ve yarın sona erecek olan Kriket Türkiye Şampiyonası’na Özgürce Medikal desteğiyle katılan 14’ü kadın 14’ü erkek 28 kişilik Gebze Gençlik Spor Kulübü takımında 28 sporcu da Milli formaya göz dikti Abdullah Melih Karaduman’ın öğrencileri turnuvada gerek kadın gerek erkek takımıyla, sergilediği mücadele ile göz doldurdu.

ADAY KADRO BELİRLENECEK

 

kriket-1.jpg

Turnuvada maçlar hayli çekişmeli geçerken Milli takım aday kadrosu da bu turnuvada mücadele eden takımların sporcuları arasından belirlenecek. Gebze Gençlik Spor Kulübü’nden birçok sporcunun ismi şimdiden o aday kadroda geçiyor.

AKTÜRK, TATOĞLU VE AGİN’E TEŞEKKÜR

 

kriket-2-001.jpg

Öte yandan Gebze Gençlik Spor Kulübü kriket takımları turnuvalara iki sezondur ÖzgürCe Medikal Danışmanlık Eğitim Firması desteğiyle ve firma tarafından tahsis edilen formalar ile katılıp mücadele ediyor. Teknik heyet ve sporcular desteklerinden ötürü İl Gençlik Spor Müdürü İbrahim Aktürk ve Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ile ÖzgürCe Medikal’in sahibi Özgür Agin’e teşekkür etti.

TEKNİK HEYET VE TAKIMDA

FUTBOL HAKEMLERİ VAR

Antrenör Abdullah Melih Karaduman’ın Milli takıma sporcu kazandırmak için varını yoğunu ortaya koyduğu takım birbirinden renkli sporcuları ve teknik heyeti ile de dikkat çekiyor. Karaduman aynı zamanda futbolda, klasman yardımcı hakemliği yapıyor. Kriket katın takımının gelecek vaat eden yeteneklerinden Bengünur Kırbaş da aynı zamanda futbol hakemi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.