Gebzeli işadamından Sapanca'da butik otel

Gebzeli işadamından Sapanca'da butik otel

 Gebzeli genç işadamı Kürşat Bülbül, Sapanca'da Kırkpınar'da butik otel açtı. Nezih bir mekân açan Bülbül, Gebzelileri stresten uzak, yeşil...

 

Gebzeli genç işadamı Kürşat Bülbül, Sapanca'da Kırkpınar'da butik otel açtı. Nezih bir mekân açan Bülbül, Gebzelileri stresten uzak, yeşil dünyasına bekliyor. Gebzeli genç işadamı Kürşat Bülbül tarafından Sapanca gölü kenarında yaklaşık bir yıldır süren restorasyonun ardından 5 odası ile hizmete açılan Gök Ay Butik Otel, kalabalık ortamdan uzaklaşmak isteyeler için, sakin ve huzur dolu bir ortam sunuyor. Sapanca'nın eşsiz güzellikteki göl'ü etrafında sevdiklerinizle el ele yürüyüp, yeşilin her tonunu bulabileceğiniz Sapanca da hayallere kapılıp, yeni başlangıçlara merhaba diyeceğiniz Gök Ay Butik Otel hizmette sınır tanımıyor. Sade ve şık odaların her birinde klima, TV, minibar ve özel banyo bulunuyor. Ücretsiz Wi-Fi ve 24 saat açık resepsiyon sunan otelde, nezih bir ortamda her gün açık büfe kahvaltı servisi ile güne başlayın.

SADECE 1 SAAT UZAKLIKTA

Gebze'ye sadece 1 saat uzaklıkta Sapanca Gölü kenarında bulunan otel yeşil ile mavinin buluştuğu noktada her türlü aktiviteyi de misafirlerine sunuyor. Doğa yürüyüşleri ve ATV turlarıyla doğanın keyfini çıkartacağınız, hafta içi ve hafta sonu stresten uzak bir gün geçireceğiniz Gök Ay Butik Otel'de türk mutfağının birbirinden lezzetli ve bol çeşidiyle damak tadınızda düşünülmüş. Sapanca Gölü'yle kucaklaşan Gök Ay Butik Otel, çam ormanları ve kuş sesleriyle örülü bir atmosferde, şehrin ve kalabalık, hareketli yaşantısından kaçmak isteyenlere masal tadında bir tatil sunuyor. Kısacası ömür boyu unutamayacağınız güzel bir gün geçireceğiniz Gök Ay Butik Otel'e uğramayı unutmayın.

DOĞANIN EŞSİZ TADINI YAŞAYIN

 

Sapanca'da göl kenarında açtığı otel ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Kürşat Bülbül, "Gebze'nin yoğun iş temposundan, trafiğinden ve stresinden bir anlık olsun kurtulmak isteyenler için ideal bir mekânı hizmete sunduk. Doğanın eşsiz tadını yaşayacakları Sapanca'da gölün ve yeşilin keyfini yaşamak isteyen Gebzeli hemşerilerimizi hafta içi ya da hafta sonu otelimize bekliyoruz. Konuklarımız Türk mutfağının tüm lezzetlerinin de yer aldığı otelimizde kalmanın ayrıcalığını yaşayacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.