Gebzeli il gençlik kolları başkanı aday adayı oldu

Gebzeli il gençlik kolları başkanı aday adayı oldu

İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı, Gebzeli siyasetçi Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, milletvekili aday adaylığını dün akşam açıkladı.

İYİ Parti’ye Gebze bölgesinden bir aday adayı daha geldi. Gebzeli genç siyasetçi, uzun süredir İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, aday adaylığı duyurusunu dün akşam İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Çağlayan’ı İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, önceki dönem İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Umut Aydoğdu ve Birol Elüstü, ilçe başkanları, partililer ve gençlik kolları temsilcileri yalnız bırakmadı.

“YÜZLEŞMEK ZORUNDA BIRAKILDIK”

Gökçe Nesli Kondu Çağlayan yaptığı konuşmada, “17 Ağustos 2020’den beri de Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanıyım. Evet doğru duydunuz 17 Ağustos atama tarihim. Kocaeli’ de özellikle gençlerde hatırlansın, bizlerin yaşadığı acılar bir daha yaşanmasın, ortak bilinç oluşsun istedik. Hiç kimseye ‘sizi en iyi biz anlarız’ demek zorunda kalmayalım istedik.

Ama geldiğimiz noktada, bizlere kendi acılarımızı hatırlatan ancak gördüklerimiz ve duyduklarımızla kendi acılarımızı unutturan bir ihmalkarlık, bir umursamazlık, bir boş vermişlik bulduk. Çürümüş ahlakın, liyakatsizlikle örülmüş iş bilmeyen kadroların sahip olduğu rant sevdasıyla yüzleşmek zorunda bırakıldık.

“HAYALİN PEŞİNDEN GİDEN GENÇLERİZ”

Partimizin genel başkanı sayın Meral Akşener’in sürekli belirttiği gibi klasik, anneanne, babaanne evlerinde kurulan ve genellikle kadınların hazırladığı, hep örnek verdiği; Edirneli gelin, Karslı damat, Diyarbakırlı, Batmanlı, Siirtli gelin ya da damat, kulağı küpeli kuzen, başı kapalı mutaassıp ya da aykırı yeğenlerin bulunduğu, o sofrada herkesin elinin eşit derecede o yiyeceklere uzandığı bir sofra. Bu hayal bizim genel başkanımızın kurduğu, Türkiye’ye dair bir hayal bizler bu hayalin peşinden giden gençleriz. Zengin, mutlu ve huzurlu bir Türkiye için; milletimizin yüzü gülsün diye milletimizin derdi neyse sesi neredeyse bizler orada olacağız.

“ADAYLIĞIMI DUYURMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”

Uğruna mücadele ettiğimiz, okullar okuduğumuz geleceğimizin heba edilmediği,

Enflasyon altında ezilen babalarımızın, bizlere güçlü durmaya çalıştığı günleri bitirmek için mücadeleye hazır iyi gençleriz. Tüm bu gerçeklikle bütün umutlarımızı güneş ışığının altında toplayıp; şu ana kadar yaptıklarımın bilincinde yapmam gerekenlerin farkında genç bir cumhuriyet kadını olarak Kocaeli’nin her yerinde, buranın değerlerini korumak ve kaygılarını çözmek için çalışacağımın sözünü vererek daha iyi bir Türkiye daha iyi bir Kocaeli daha iyi bir gençlik için aday adaylığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.