Gebze’de tarihi geçmiş yüzlerce ürüne el koydu

Gebze’de tarihi geçmiş yüzlerce ürüne el koydu

Kocaeli Büyükşehir Zabıtası, vatandaşın sağlığını olumsuz etkileyecek durumlara karşı taviz vermiyor.

Kocaeli genelinde halk sağlığına yönelik denetimlerini periyodik olarak sürdüren Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, gelen ihbarları da anında değerlendirerek, halkın sağlığı ile oynayanlara göz açtırmıyor. Bu bağlamda Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gebze Grup Amirliği ekipleri, Gebze’de bir marketin tarihi geçmiş ürünler bulundurduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

ÜRÜNLER TEK TEK İMHA EDİLDİ

Söz konusu markette inceleme yapan ekipler, süt ve et ürünlerinin de bulunduğu son kullanma tarihi geçmiş yüzlerce ürün buldu. Raflardan toplanan ürünlere el koyan ekipler, söz konusu markete yönelik tutanak hazırladı ve topladıkları ürünleri imha etti. Zabıta ekipleri, vatandaşların halk sağlığını tehdit eden bir durumla karşılaşması durumunda Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ni arayarak şikâyetlerini bildirmelerini istedi.

ZABITADAN RAMAZAN HAZIRLIĞI

Büyükşehir Zabıtası yaklaşan Ramazan ayı öncesinde denetimlerini sıklaştıracak. Marketlerdeki reyonları titizlikle inceleyecek olan ekipler, gıda ve temel tüketim ürünlerinde fiyat artışlarından raf ve kasa fiyatları arasındaki uyuşmazlığa kadar birçok konuda detaylı denetimde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.