GEBZE’DE "ORTAK AKIL" MESAİSİ: Başkan Büyükgöz Muhtarlarla Buluştu
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "yerinde hizmet" ve "katılımcı yönetim" anlayışı çerçevesinde mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Büyükgöz, son olarak Hacıhalil ve Tatlıkuyu mahalle muhtarlarını ziyaret ederek bölgedeki çalışmaları masaya yatırdı.
Hacıhalil Mahalle Muhtarı İrfan Malkoç ve Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman ile bir araya gelen Büyükgöz, mahallelerde devam eden belediye hizmetleri ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin talepleri doğrudan muhtarlar aracılığıyla değerlendirildi.
"BİRLİKTE ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ"
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, muhtarların belediye ve vatandaş arasında önemli bir köprü olduğunu vurguladı. Büyükgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iletişim ve ortak akıl anlayışıyla; mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde dinlemeye, Gebze’miz için birlikte üretmeye devam ediyoruz."
GÜÇLÜ İLETİŞİM, HIZLI ÇÖZÜM
Başkan Büyükgöz’ün saha ziyaretlerinin, mahallelerdeki sorunların tespiti ve çözüm sürecinin hızlandırılması noktasında büyük önem taşıdığı belirtiliyor. Gebze Belediyesi'nin "ortak akıl" vurgusuyla yürüttüğü bu saha çalışmaları, ilçenin her noktasına eşit ve etkin hizmet götürmeyi hedefliyor.
Kaynak:Cengiz Akgün
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.