Gebze’de ön seçim olacak

Gebze’de ön seçim olacak

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan:Gebze’de ön seçim olacakCHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar ile birlikte...

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan:

Gebze’de ön seçim olacak

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar ile birlikte ilçe örgütünde bir basın toplantısı düzenledi. Kocaeli’nin 7 ilçesinde demokratik ve şeffaf bir ön seçim yapıldığını belirten Kaplan, ön seçim beklentisi olan Gebze’de de önümüzdeki süreçte ön seçim yapılacağını açıkladı.

Kocaeli’nde tek adayın olmadığı yerlerde eğilim yoklaması yapılmasına yönelik bir karar alındığını aktaran Milletvekili Kaplan, bu konuyla ilgili süreci şu şekilde anlattı:“İl ve ilçe başkanları, milletvekili arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda ön seçim konusunda görüşümüzü, bu konuyla ilgili genel merkez komisyonumuza ilettik, komisyon da üye ile eğilim yoklaması yönünde karar verdi. Her ilçe ayrı ayrı ele alındı. Gebze konuşulduğunda, mevcut iki aday adayının bulunduğu ancak kamuoyu tarafından ismi genel merkeze iletilen, Gebze’de ismi bilinen ancak partimize üye olmayan bir isim ile görüşülmesinde yarar olduğu belirtildi. Bu kişi ile görüşülmesinin ve Gebze için bir kez daha değerlendirilmesinin yararlı olacağı ifade edildi. Biz de il ve ilçe başkanlarımın, genel merkezimizin bilgisi dâhilinde bu isim ile görüştük, daha sonra da süreci noktalayıp bu konuyu noktaladık. Bu görüşme, kamuoyunun talebi ve eğilimi doğrultusunda genel merkezimizin isteği ile yapılmıştır.”

Tatar: “Demokrasi şöleni”

 

CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar da, Kocaeli’nin 7 ilçesinde yapılan ön seçimin bir demokrasi şöleni olduğunu ifade ederek, “Yüzde 70’lere varan katılım oldu. Nitelikli, şeffaf bir şekilde partimiz kendi içinde demokrasiyi yaşattı. Önümüzdeki günlerde Gebze’de de ön seçim olacak ve iki aday adayımızdan birisi belediye başkan adayımız olacak. Her ikisi de çok değerli ve nitelikli aday adayımızdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.