Gebze’de merdivenler rengârenk

Gebze’de merdivenler rengârenk

Geçtiğimiz günlerde 64 yaşındaki Hüseyin Çetinel'in gökkuşağı renklerine boyadığı Cihangir'deki merdivenin gri renge boyanması başta sosyal paylaşım...

Geçtiğimiz günlerde 64 yaşındaki Hüseyin Çetinel'in gökkuşağı renklerine boyadığı Cihangir'deki merdivenin gri renge boyanması başta sosyal paylaşım sitelerinde olmak üzere büyük tepki çekmişti. İstanbul'dan Edirne'ye İzmir'den Diyarbakır'a Türkiye'nin birçok ilinde gökkuşağı eylemi yaşanırken merdiven boyama eylemi önceki akşam Gebze’de de gerçekleşti.  

MERDİVENLER RENK CÜMBÜŞÜ OLDU

Önceki akşam bir araya gelen yaklaşık 15 genç Gebze Center köprüsünün basamaklarını renk cümbüşüne çevirdi. Kısa sürede gökkuşağının 7 rengini yaklaşık 30 basamağa paylaştıran gençler hallerinden ve yaptıkları eylemden gayet memnundu. Akşam 20.00'da başlayan eylem o sırada yoğun olan merdiveni kısa sürede boyayarak sona erdi. Merdivenin kullanan halktan sık sık alkışlar yükseldi kimisi de eyleme eline fırçayı alarak destek verdi. Eylemde basamakların boyanması dışında 'hayat renklendikçe güzel - her yer ODTÜ her yer direniş - göğe bakalım' yazıları yazıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.