“Gebze’de kadın harekâtı başlatıyoruz”

“Gebze’de kadın harekâtı başlatıyoruz”

İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya, konuştu.

İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya, kadınlara önem veren bir parti olduklarını belirterek, “Gebze’de bir kadın harekatı yaparak öncelikle şehrimizin sorunlarına çözüm getirmek için ardından da genel siyasette partimize güçlü bir destek sunmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı olarak atanan genç siyasetçi Seda Yalçınkaya çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Göreve başladığı günden bu yana Gebze’nin birçok noktasında ziyaretlerini gerçekleştirerek çalışmalara hareket getiren Yalçınkaya, Gebzeli kadınları sabah kahvaltısında bir araya getirdi.
 İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programa İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge, il kadın kolları yöneticileri, ilçe kadın kolları yöneticileri ve partililer katıldı.
GEBZE’YE KADIN  ELİ DEĞECEK
Önümüzdeki günlerde farklı programlar yaparak çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya, “Bir kaynaşma programında bir araya gelmek istedik. Ben başta il kadın kolları başkanımız olmak üzere katılımcılara çok teşekkür ediyorum. İYİ Parti bir siyasetçi olarak kadının gücünü, kadın isterse neleri hayata geçirebileceğini yaşamış bir insanın öncülüğünde ortaya çıkan bir siyasi partidir. Biz Gebze’de bir kadın harekatı yaparak öncelikle şehrimizin sorunlarına çözüm getirmek için ardından da genel siyasette partimize güçlü bir destek sunmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.