Gebze'de çok özel şampiyona

Gebze'de çok özel şampiyona

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Gebze’de düzenlediği Türkiye Yüzme Şampiyonası sona erdi.

Otizm, Down ve Mental engelli yaklaşık 250 sporcunun mücadele verdiği şampiyona keyifli ve renkli görüntülere sahne oldu.
Gebze, hafta sonu çok anlamlı bir şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlediği Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası dün yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Milli takım seçmelerinin de yapıldığı şampiyonada Otizm, Down ve Mental engelli yaklaşık 250 sporcu mücadele verdi. Bu sporcular 26 ilden şampiyonaya katılım sağlarken, ortaya keyifli ve renkli görüntüler ortaya çıktı.

YALNIZ KALMADILAR
2 gün süren şampiyonaya Gebze protokolü de katılım sağlayarak özel sporcuların heyecanına ve sevincine ortak oldu. Bu doğrultuda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümmü, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer yüzme müsabakalarını izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.