Gebze’de büyük bir zafere imza atacağız

Gebze’de büyük bir zafere imza atacağız

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı ve Gebze Belediye Başkan adayı Erkan Baş CHP’yi ziyaret etti, “Gebze’de büyük bir zafere imza atacağız” dedi.

CHP Gebze ilçe binasında düzenlenen toplantıya katılan Erkan Baş alkışlarla karşıladı.
Açılış konuşmasını yapan CHP Gebze ilçe Başkanı Orhan, “Partimizde TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ı ağırlamaktan mutluyuz. Genel Başkanımızın açıkladığı gibi süreci birlikte yürüteceğiz. Seçimlerde belediye meclis listemize oy kullanacağız. Başkanlık seçiminde TİP’e oy vereceğiz.” dedi.

CHP’YE TEŞEKKÜR ETTİ

TİP Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, “Öncelikle adaylık iddiamızı destekleyerek yanımızda duran CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Oldukça heyecanlı, umutlu, kararlı bir yolculuğa çıktık. Bu ülkeyi bu iktidara bırakmamak önemli. Biz Türkiye işçi sınıfının sesini taleplerini bu yerel seçimlerde gündem olmasını istiyoruz. Gebze, Türkiye’nin işçi sınıfının kalbi. Hepimize görev düşüyor
İyi bir muhalefet partisiyiz ama yönetebilecek bir parti olduğumuzu göstermemiz lazım. Kazandığımız belediyelerde sosyalist belediyeler birliği kurmayı hedefliyoruz. Gebze’yi işçiler yönetemezse Türkiye’de nereyi yönetecek? İşçi sınıfının kazanması için bir mücadele vereceğiz” diye konuştu.
Toplantıya CHP’nin Gebze belediye meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileri ve TİP’li yöneticilerde katıldı.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.