Gebze’de ağrı kliniği ve GETAT hizmete girdi

Gebze’de ağrı kliniği ve GETAT hizmete girdi

Uzman Doktor Murat Tolga Avşar’a ait ağrı kliniği - geleneksel ve tamamlayıcı tıp ünitesi – GETAT, Gebze’de hizmete açıldı

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Doktor Murat Tolga Avşar’a ait ağrı kliniği - geleneksel ve tamamlayıcı tıp ünitesi – GETAT hizmete girdi. Osman Yılmaz Mahallesi, İstanbul Caddesi, No: 34 Kat: 2 adresinde, Fatih Devlet Hastanesi poliklinik karşısında hizmete giren merkezin açılışına ilgi yoğun oldu. Açılışa CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda konuk katıldı. Ağrı kliniği ve GETAT ünitesi olarak hizmet verecek merkezin ekibinde Uzman Doktor Murat Tolga Avşar ile birlikte fizyoterapist, anestezi teknisyeni ve diyetisyen yer alıyor. Hafta içi günleri 12.00 – 19.00, cumartesi günleri 09.00 – 15.00 saatleri arasında hizmet verecek olan merkeze 0549 123 20 40 numaralı telefondan da ulaşılabilir.

MURAT TOLGA AVŞAR KİMDİR

Gebze İnönü İlköğretim Okulu ve Gebze Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Her iki okulu da ikincilikle bitirdi.

Tıp eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tip Fakültesinde tamamladı. Tıp eğitimi süresi boyunca Bulaşıcı Hastalıklar ve Uyuşturucu ile Savaş Topluğu (BUHUS) ve Dokuz Eylül Üniversitesi Bilimsel Araştirma Topluluğunda (DEBAT) başkan ve başkan yardımcılıklarını yaptı. BUHUS ile ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine sigara ve uyuşturucu bağımlılıkları hakkında seminerler verdi. Yirmiden fazla kongrede konuşmacı, organizatör ve katılımcı olarak görev yaptı.

Uzmanlık eğitimini Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğinde yaptı.

İhtisasının ikinci yılından itibaren tamamlayıcı ve bütünleştirici tıp ve algoloji ile ilgilendi.

 

konuklar-003.jpg

 

acilis-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.