Gebze’de 12. Muhtarlar Toplantısı

Gebze’de 12. Muhtarlar Toplantısı

Gebze 12. Muhtarlar Toplantısı İlçe Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Burkut, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Vekili Yüzbaşı Ahmet Aksu, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Yazı İşleri Müdür V. Bayram Ali Ünsür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Murat Taşdemir, Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın,  İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü Kariye Aydemir, Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü İpek Çulha, Gebze İSU Şube Müdürü Burak Kızılöz, Gebze Sedaş Bölge Sorumlusu Ata Barış Çorakçı ve Mahalle Muhtarların katılımlarıyla Gebze Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması ile başladı.
SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Toplantıda konuşma Kaymakam Güler konuşma yaparken, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Vekili Yüzbaşı Ahmet Aksu ve İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili mahalle ve sorumluluk alanlarında yapmış oldukları çalışmalar hakkında muhtarlara kısa bir sunum gerçekleştirdiler. Sunumun ardından Muhtarlar sırasıyla söz alarak karşılıklı diyalog, soru ve cevap şeklinde sorulan sorulara cevap verildi. Muhtarlar Kaymakamı Mustafa Güler’e memnuniyetlerini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.5-098.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.