Gebze ve Çayırova’da bıçaklar konuştu

Gebze ve Çayırova’da bıçaklar konuştu

Gebze ve Çayırova’da çıkan iki ayrı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralanırken yine Gebze’de çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Çayırova Yeni Mahallesi'nde, alışveriş için girdiği büfeden zorla çıkarılan E.E, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan E.E, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olay yerinden uzaklaşan 2 şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı. Gebze İstasyon Mahallesi'nde ise iki grup arasında çıkan kavgada karnından bıçakla yaralanan B.S. (21) hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÇEVREDEKİ HASTANELERE KALDIRILDI

Öte yandan yine Gebze Yavuz Selim Mahallesi Selimpaşa Caddesi'nde Z.A.K, evinin önünde, D.K. ve G.T. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Z.A.K. ile kavgayı ayırmak için araya giren Ü.K. bıçakla yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan D.K. ve G.T'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Haber Merkezi

 

manset-2-386.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.