“Gebze üretime ve ihracata doymuyor”

“Gebze üretime ve ihracata doymuyor”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Gebze bölgesinin üretime ihracatta rekorlar kırdığını ifade ederek, “Gebze bölgesi üretime ve ihracata doymuyor” dedi.

Gebze Ticaret Odası’nın kasım ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaparak, “Bugünlerde finansa erişim zor günlerde teşvikler büyük önem taşıyor. Düzce depremi nedeniyle bir kez daha geçmiş olsun diyoruz. Mobil aşevimizi Düzce’ye göndermek için AFAD’ı aradık. İhtiyaç duyulduğunda bizlere haber verileceği söylendi.

“HÜKÜMETİN TEŞVİKLERİ DESTEKLİYORUZ”

Ekonomide farklı şeyler yaşıyoruz. Her ülkede olduğu gibi ülkemizde de teşvikler ortaya çıkıyor. Bu teşvikleri çekmek istiyoruz. Bölgemiz önemli kuruluşlara ev sahipliği yapıyor. İş dünyası olarak hükümetin teşvikleri destekliyoruz. Bu bölge tahsilat oranında Türkiye birincisi. Gebze bölgesinde Üretimde ve ihracatta rekorlar kırıyoruz. 65 ilden fazla ihracat yapıyoruz. Bölgemizin bu potansiyeli göz önüne alınarak Gebze'ye ilçe bazında teşviklerin verilmelidir” dedi. Nail Çiler’in ardından teşviklere ulaşım konusunda Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Doktor Mehmet Yurdal Şahin bir sunum yaptı.

 

gto-1-003.jpg

 

gto-2-006.jpg

 

gto-3-004.jpg

 

gto-4-003.jpg

 

gto-5-001.jpg

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.