GEBZE SEYAHAT KARTLARI OFİSİ: Cumartesi günleri de hizmet verecek

GEBZE SEYAHAT KARTLARI OFİSİ: Cumartesi günleri de hizmet verecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin elektronik ücret toplama sistemine geçişler devam ediyor.

Kocaelikart sistemine geçişle birlikte kademeli olarak da paralı binişler kaldırılıyor. Bu kapsamda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı gerekli önlemleri aldı. Alınan ilk önlemlerden biri vatandaşların Kocaelikart ihtiyacını karşıladığı Gebze Seyahat Kartları Ofisi’nin cumartesi günleri hizmet verecek olması oldu.
CUMARTESİ GÜNLERİ HİZMET
Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova ilçelerinde de 1 Kasım tarihi itibariyle paralı binişler kaldırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gebze Seyahat Kartları Ofisi aralık ayı boyunca cumartesi günleri açık kalacak.
Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki vatandaşlar Kocaeli Kartlarını Gebze Seyahat Kartları Ofisi’nden alabilecek. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan ofisten, indirimli ve ücretsiz seyahat kartlarının basım ve vize işlemleri de yapılabiliyor. Haber Merkezi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.