Gebze Okur’ da “Bağırmayan Anneler”

Gebze Okur’ da “Bağırmayan Anneler”

Gebze Okur Projesi kapsamında, Uzman Psikolog Hatice Kübra Tongar Gebze Kültür Merkezi’nde (GKM) vatandaşlarla bir araya geldi. Tongar, “Bağırmayan Anneler” başlıklı söyleşisinde çocuk yetiştirme, ebeveynlik tutumları ve aile içi iletişim konularında katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Söyleşide Hatice Kübra Tongar; çocukların duygusal dünyasını anlamak, ebeveyn-çocuk ilişkisini güçlendirmek ve aile içi iletişimde karşılaşılan sorunlara yaklaşmak gibi konulara değindi. Çocuk yetiştirme sürecinde ebeveynlerin tutumlarının önemine dikkat çekilen buluşmada, aile içindeki iletişimi güçlendirmeye yönelik değerlendirmeler paylaşıldı.

Gebze Okur Projesi Kapsamında Buluşma

Gebze Okur Projesi çerçevesinde GKM’de gerçekleştirilen buluşma, vatandaşlara ebeveynlik ve aile içi iletişim üzerine farklı bakış açıları edinme fırsatı sundu. Gebze Belediyesi, programa katılarak değerli bilgilerini paylaşan Uzman Psikolog Hatice Kübra Tongar’a ve katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.