Gebze meclisi yarın toplanıyor

Gebze meclisi yarın toplanıyor

Gebze Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı yarın gerçekleştirilecek.

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içinde bulunan belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilecek olan meclisin başlama saati 15.00. Yoklama ve açılış ile başlayacak olan mecliste 09 Ocak 2023 tarihli meclis birleşimine ait karar özetlerinin okunması ve oylanması ile devam edilecek.

İMAR KOMİSYONU RAPORLARI

Meclisin birinci maddesi Köşklü Çeşme Mahallesi, 2373 Ada 13 parsel ve yakın çevresine ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporu.

Gündemin ikinci maddesi Hacıhalil Mahallesi, 176 Ada 126 parsel ve yakın çevresine ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporu ve üçüncü maddesi Cumaköy Mahallesi Yerleşik Alan ve GK-13 Planlama Bölgesine Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Tadilatına Yasal Askı Sürecinde Yapılan İtirazların Değerlendirilmesine ilişkin İmar Komisyonu Raporu.

TEKLİFLER

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Belediyemizce kullanılmak üzere 1 adet 26 ton Damperli Kamyon, 2 adet Arazöz, 1 adet Beko Loder İş Makinası, 1 adet Mini Ekskavatör satın alınmasına ilişkin teklifi. Etüt Proje Müdürlüğünün Çalışma Yönetmeliği Revizyonuna ilişkin teklifi. Etüt Proje Müdürlüğünün İlçemiz Balçık Mahallesinde yer alan ve mülkiyeti Belediyemize ait olan gayrimenkullerin (323/15, 323/16 ve 425/1 Ada/Parsel) değerlendirilmesi ile ilgili Belediye Encümenine yetki verilmesine ilişkin teklifi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün mülkiyeti belediyemize ait Gebze İlçesi Osmanyılmaz (Beylikbağı) Mah. 4914 ada, 13 parsel sayılı 9662,48 m² alanlı taşınmazın ve taşınmazda yer alan spor tesisinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bedelsiz tahsis edilmesi, tahsis süre, şartlarının belirlenmesi ve protokol yapmak üzere Gebze Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin teklifi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Mülkiyeti belediyemize ait Gebze İlçesi Sultanorhan (Tatlıkuyu) Mah. 6374 ada, 6 parsel sayılı 2638,81 m² alanlı taşınmazın imar planlarında park alanında kalan kısmının (1849,29 m²) Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bedelsiz tahsis edilmesi, tahsis süre şartlarının belirlenmesi ve protokol yapmak üzere Gebze Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin teklifi. İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün Kirazpınar Mah. 2745 Sok. No:8 5807 ada, 1 parselde bulunan 140 m² Prefabrik Sağlık Ocağının Kirazpınar Mah. Sağlık Merkezi (A.S.M)’ne tahsis edilmesine ilişkin teklifi. Plan ve Proje Müdürlüğünün Mollafenari (Akviran) Mahallesi GK9 Etaplama Bölgesine ilişkin 1/1000 Ölçekli UİP Tadilatına Yasal Askı Sürecinde Yapılan İtirazların Değerlendirilmesine ilişkin teklifi. Plan ve Proje Müdürlüğünün Balçık 297 ada 1 parsel ve yakın çevresine ilişkin 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliğine ilişkin teklifi. Plan ve Proje Müdürlüğünün Kadıllı Mahallesi GK3 Planlama Bölgesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına Yönelik Yapılan Plan Tadilatına ilişkin teklifi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.