Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi’nden Erasmus eğitimi

Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi’nden Erasmus eğitimi

Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında eğitim-öğretim faaliyetleri Romanya’da gerçekleştirildi.

Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında Multi-perspective Approach towards e-learning (Uzaktan Öğretime Çok Boyutlu Yaklaşımlar) isimli projenin dördüncü eğitim-öğretim faaliyetleri Romanya’da gerçekleştirildi. Romanya'daki Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi ortaklığın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu faaliyet, online eğitimde yönetim, planlama ve koordinasyon alanına ilişkin iyi uygulamaların değişimini kapsamakta. Faaliyete proje koordinatörü okulumuzdan 7, katılımcı okullardan Kuzey Makedonya (4), İtalya (5), Bulgaristan (4)   faaliyete ev sahipliği yapan okuldan 4 olmak üzere toplamda 20 öğretmen katıldı.

 

BİLGİ PAYLAŞIMI YAPILDI

Faaliyette eğitim ve öğretim süresince tüm okullar tarafından hazırlanmış olan kurumsal ve ülkelere ilişkin raporlar sunuldu. Ayrıştırılmış raporların ardından ortaklıkta yer alan kurumların tamamına ilişkin durumu analiz eden kapsamlı bir karşılaştırmalı rapor hazırlanıp olup uzaktan eğitim sürecinde, yönetim, planlama ve koordinasyon tanımı, içeriği ve bu sürece yönelik genel ve özel kavramlar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Ayrıca dünyada ve Avrupa'daki mevcut durum ile ilgili ülkelere göre incelemelerde bulunuldu. Ayrıca ev sahibi okulun bu konuda özel eğitimi bulunan kilit personelleri ve konunun uzmanları tarafından; okulda kullanmakta oldukları koordinasyon, yönetim ve planlama çalışmalarının kapsamlı tanıtımı yapılıp incelendi.

 

okul-2-006.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.