"Gebze, İstanbul'un çöplüğü oldu!"

"Gebze, İstanbul'un çöplüğü oldu!"

Gebze Yavuz Selim Mahallesi sakinleri Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini bağrına bastı. Mahallede büyük bir...

Gebze Yavuz Selim Mahallesi sakinleri Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini bağrına bastı. Mahallede büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Çelik, Gebze’ye Saadet Bayrağını dikmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

 

“AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER”

Kaybedenin her zaman bizler olduğunu söyleyen Başkan Çelik, “Genelden gelerek konuya başlayacağım. Başbakanımız ne diyor. Bizim en büyük düşmanımız faiz lobisidir diyor. Fakat kendisi on bir yıldır faiz lobisini en çok besleyen liderdir. Ülkenin dış borcu Cumhuriyet tarihindekinin en yüksek rakamına ulaşmıştır. Bu iktidar on bir yılda sadece faiz lobisine aktardığı parayı halka harcasaydı şimdi her ailenin bir tane daha evi olmuş olurdu. Ne yaptı bu hükümet rahmetli Erbakan hocanın Fabrika yapan fabrikalarını teker teker sattı. Bunlarda yetmedi limanlarımızı sattı. Devletin bütün startejik kurumlarını sattılar. KİT’ler vardı her zaman zarar ederdi sadece bizim iktidarlarımızda kar etmiştir. Biz ne mi yaptık Genel müdürlerini mi değiştirdik. Hayır. İşi sıkı tuttuk kazanılanı faiz lobisine değil halka verdik. Bunu gören Genel müdürlerde ona göre çalıştı. Çünkü at bile sahibine göre kişner. İşte Genelde nasılsa yerelde de aynı şekildedir.” dedi.

 

“KOLTUK KAYGISI OLMAYANLAR HİZMET YAPAR”

 

Şimdi halkı kandırarak mevcut Belediyenin, Büyükşehir Belediyesi ve Genel iktidarla aynı olması lazımmış ki hizmet alınabilinmiş dediklerinin söylendiğini duyduklarını ifade eden Başkan Çelik, “Bu çok büyük bir aldatmacadır. Gebze’de görüyoruz mevcut belediye büyükşehir belediyesi iktidar partisinden fakat hizmet Gebze’ye uğramıyor. Gebze büyükşehir’in kileri İstanbul’un çöplüğü konumundadır. Gebze’ye hizmeti beklemeyin çünkü başkan büyükşehir belediye başkanı Karaosmanoğlu’nun gözünün içine bakıyor beni tekrar aday gösterecekler mi diye. Koltuk kaygısı olanların hizmette gözü yoktur dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.