Gebze ışıl ışıl oldu

Gebze ışıl ışıl oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri, monte ettiği dekoratif aydınlatma direkleriyle Gebze’yi estetik ve ışıl ışıl bir görüntüye kavuşturma çalışmalarını sürdürüyor

Bu bağlamda Büyükşehir ekipleri, Gebze’nin önemli ulaşım akslarından olan Yeni Bağdat, İsmetpaşa, Körfez, Issıkgöl, Topal Osman Ağa ve Ankara Caddesi’nde eski tip çelik direkleri sökerek, yerine 7 bin 720 metre uzunluğunda 335 adet gövdesi LED’li dekoratif aydınlatma direkleri direkti. 650 armatürün kullanıldığı aydınlatma sisteminde Gebze’nin caddeleri rengârenk bir görünüme kavuşturulmuş oldu.

 

GÖRSEL ZENGİNLİK

Büyükşehir ekipleri, Gebze’de Gençlik, Bahar, İlyasbey ve Şehit Numan caddelerinde de aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Yakın bir zamanda buradaki caddeler de ışıl ışıl bir görüntüye kavuşmuş olacak. Dekoratif aydınlatma sağlanarak caddede görsel zenginlik elde edilirken, montajı yapılan aydınlatma armatürlerinin enerji tasarrufu sağlayan özelliğe sahip olması da ihtiyaç dışı tüketimin önüne geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.