Gebze İMH voleybol turnuvası düzenliyor

Gebze İMH voleybol turnuvası düzenliyor

Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin Geleneksel 4. Voleybol Turnuvası’na kayıtlar başladı. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar başvurularını 18 Mart...

Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin Geleneksel 4. Voleybol Turnuvası’na kayıtlar başladı. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar başvurularını 18 Mart 2018 Pazar günü sonuna kadar yapabilecek. Turnuvada maçlar 19 Mart Pazartesi 2018 tarihinde start alacak.

KULÜPLER VE STK’LAR KATILABİLECEK

Gebze’de gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle adını duyuran Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi, ödüllü voleybol turnuvası düzenledi. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen turnuvaya Gebze’deki tüm kulüpler, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle dileyen Gebzeliler takım kurarak katılabilecek. 19 Mart 2018 Pazartesi günü start alacak turnuva 29 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek final karşılaşması ile sona erecek. Turnuvada ilk üç sırayı paylaşan takımlara çeşitli ödül ve hediyeler verilecek.

MAÇLAR GEBZE GENÇLİK MERKEZİ’NDE YAPILACAK

İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze Başkanı Musa Öztürk, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri turnuvanın Gebze’deki STK’lar ve kulüplerin kaynaşmasına vesile olduğunu belirterek, ilçede voleybola ilgi duyan herkesi turnuvaya katılmaya davet etti. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar başvurularla ilgili İMH Gebze Merkezi ile 0 262 644 30 50 ve 0542 644 30 50  No’lu telefonlardan bilgi alabilecek. Toplam 24 takımın katılacağı turnuva 6’şar takımlı 4 gruba ayrılacak ve gruplarında ilki iki sırayı paylaşan takımlar çeyrek finale kalacak. 3 set üzerinden yapılacak müsabakalara katılan takımlar (6+2) sporcudan oluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.