Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü; Gökhan Yavaşer;  ‘1 Mayıs’a kadar ara verdik’

Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü; Gökhan Yavaşer; ‘1 Mayıs’a kadar ara verdik’

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, 1 Mayıs’a kadar tüm spor faaliyetlerine ara verdiklerini söyledi. Gebzeli vatandaşlara ‘Evde kalın’ çağrısında bulunan Yavaşer, tüm tedbirleri aldıklarını da sözlerine ekledi.

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, koronavirüs süreci nedeniyle askıya alınan spor faaliyetleri hakkında gazetemize değerlendirmelere bulundu. Spor Bakanlığı’nın vermiş olduğu talimatları harfiyen yerine getirerek tüm tedbirleri aldıklarını belirten Yavaşer, 1 Mayıs’a kadar Gebze’deki tüm spor faaliyetlerine ara verdiklerini söyledi. Tüm spor tesislerinin kapalı olmasına rağmen dezenfekte edilmeye devam ettiğinin altını çizen Yavaşer, şunları söyledi:

YAVAŞER: EVDE KALMAYA DAVET EDİYORUM

“Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Koronavirüs salgınındaki riskleri en asgariye indirme adına, gerek bakanlığımız, gerekse il spor müdürlüğümüz ile koordineli çalışarak vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Spor müsabakalarının askıya alınması nedeniyle tüm sporcularımız evlerinde bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Sizin aracılığınızla tüm vatandaşlarımızı evde kalmaya davet ediyorum. Türk halkımızın bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.