GEBZE HER ŞEYİN İYİSİNİ HAK EDİYOR

GEBZE HER ŞEYİN İYİSİNİ HAK EDİYOR

  Önceki hafta Gebze’ye atanan ve görevine başlayan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel’den kamuoyuna mesaj. Yöneticiler, veliler...

 

 

Önceki hafta Gebze’ye atanan ve görevine başlayan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel’den kamuoyuna mesaj. Yöneticiler, veliler ve öğrencilerle her türlü zorluk ve olumsuzluğa karşı eğitimde başarı için birlikte çalışmanın zevkini yaşamaya davet etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinin üzerine yüklediği mesuliyetin idraki içerisinde çalışarak başarılı olmak gayesinde olduğunu ifade eden Durak Demirel, Kolektif çalışmayı, istişareyi ve sonuç almaya yönelik adımları esas alarak Eğitim Yönetim Sistemini geliştirmek amacında olduğunu ifade etti.

 

DAHA İYİ ŞARTLARDA EĞİTİM

Yöneticilere çağrıda bulunan Demirel, “En büyük hedefimiz; fikri hür, vicdanı hür ve kendine güvenen, dünya ile yarışan nesilleri yetiştirmenin gayesini taşımak ve çaba harcamak olmalıdır. Güzel, gelişen ve her gün yıldızı daha da parlayan bir Gebze’de idareci olmak en büyük mutluluktur. Gebze, Gebze insanı ve Gebze’nin öğrencisi çok daha iyi şartlarda iyi eğitim almayı hak etmektedir.” Dedi.

 

ÇOCUKLARINIZLA YAKINDAN İLGİLENİN

 

Velileri de yanlarında görmekten mutlu olacaklarını vurgulayan Durak Demirel, “Bizlerle, okullarımızla ve öğretmenlerimizle ortak çalışmalar içerisinde olmanız en büyük dileğimizdir. Çok kalabalık bir şehirde kalabalık ortamlarda eğitim yapmayı biz de istemeyiz. Fakat ülkemiz şartları uygun oldukça daha da mükemmel eğitim ortamlarına kavuşmak için çaba harcamak görevimizdir. Bunun bilinciyle hareket etmek durumundayız. Kıymetli velilerimiz; çocuklarınızla yakinen ilgilenmeniz, okul idarecilerine, öğretmen ve çalışanlara vazifelerini yapmada yardımcı olmanız, onları yalnız bırakmamanız dileğimizdir.” İfadesini kullandı.

 

MİLLETE YARARLI BİREY OLUN

 

Öğrencilere de seslenen Demirel, “Gayemiz sizlere daha müreffeh okullarda, başarıya odaklanmış planlı ortamlarda iyi bir eğitim imkânı sunabilmektir. Sizden beklentimiz ailenize, milletimize ve devletimize yararlı bireyler olmak için çok çalışmanız ve başarılı olmanızdır.

 

            Milli Eğitim camiasında beraber çalıştığımız tüm eğitim çalışanlarına, öğretmen ve diğer idarecilerime hayırlı, sağlıklı, başarılı, mutlu bir ömür diliyor, birlikte çalışmanın zevkini yaşamaya davet ediyorum. Benden önce ilçemizde hizmet veren sayın Aydın Ceylan’a İlyas Kırali’ye Hakkı Özgür  Beylere yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.