GEBZE HAREKETE GEÇİYOR

GEBZE HAREKETE GEÇİYOR

Son hamleyi Selahattin Türkmen yapıyor. Gebzespor ayaklanıyor  Selahattin Türkmen’in oğlu İbrahim Türkmen’in başkan olmasına artık kesin...

Son hamleyi Selahattin Türkmen yapıyor. Gebzespor ayaklanıyor

  

Selahattin Türkmen’in oğlu İbrahim Türkmen’in başkan olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Gebze Şirketler Grubu’nun Yönetim kurulu başkanı olan İbrahim Yılmaz, bundan böyle tüm mesaisini Gebzespor için harcayacak.

 

 

GEBZESPOR ŞİRKETLEŞİYOR

Mevcut tesisi sil baştan restore edeceklerini ifade eden Türkmen, şirketimiz bünyesinden kulübe temizlik, aşçı ve bekçi olarak personel tahsis edeceğiz. Elektrik ve su sıkıntısını çözüp Gebzespor Sosyal tesisleri’nin sağlıklı olarak kullanılabilir bir hale gelmesini sağlayacağız. Ayrıca takımımızı bu sezon ligde tutmak için gerekeni yapacağız.”dedi.

 

KONGREDE RESMİLEŞECEK

23 Kasım cumartesi günü yapılacak olan kongreye odaklanan Gebzespor camiası Türkmen ailesine güveniyor. Liste çalışmalarında son noktaya geldiklerini ifade eden İbrahim Türkmen’e  taraftarlardan da destek yağıyor.

 

TAŞIN ALTINA YÜREĞİNİ  KOYMA VAKTİ

 

41 yıldır Gebze’de yaşayan ve kazanan biri olarak Gebzespor’un içinde bulunduğu duruma daha fazla seyirci kalamayan ve taşın altına vücudunu koyma noktasında yola çıkan Selahattin Türkmen, Gebzespor’u bu sezon ligde tutup gelecek sezon şampiyon olacak bir kadro kuracağını ifade etti. Türkmen, geçmişe dayalı borçların bir bölümünü görüşmeler yaparak kapatmayı hedefleyeceklerini belirterek sözlerini şöyle noktaladı. Gebzespor’un içinde bulunduğu durum, hepimizin kanayan yarasıdır. Kulübün tekrar ayağa kalkması için tüm Gebze’ye görev düşüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.