Gebze Halk Eğitimi  Merkezi İspanya'da

Gebze Halk Eğitimi Merkezi İspanya'da

Gebze Halk Eğitimi Merkezi, İspanya'nın Montefrio kentindeki "Centro de Educacion Permanente Ventura Rodriguez" yetişkin eğitimi kurumunda işbaşı öğrenme faaliyetinde bulundu.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023 yılı Yetişkin Eğitimi Erasmus+ akreditasyonu kapsamında Gebze Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Çağlar Çelik, bilişim teknolojileri öğretmeni Tuba Yertürk Kaygısız ve Çayırova Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Çağlar Karataş, İspanya'nın Montefrio kentindeki "Centro de Educacion Permanente Ventura Rodriguez" isimli yetişkin eğitimi kurumunda işbaşı öğrenme faaliyetinde bulundu.

İNCELEME YAPTILAR

Eğitimciler, "Yabancı Dil Öğretimi ve Öğrenimi", "Bilgi ve İletişim Teknolojileri" ve “Kurum Yönetimi” alanlarında İspanya'daki yenilikçi öğretim ve idari yöntemlerini inceleme fırsatı buldu. Bu deneyim, öğretmenlerin kendi yöntemlerini genişletmelerine ve yeni yaklaşımları Türkiye'deki eğitim ortamına entegre etmelerine yardımcı oldu.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sahip olduğu Erasmus+ akreditasyonu ile uluslararası iş birlikleriyle eğitimde kaliteyi artırmayı ve hayat boyu öğrenmeyi desteklemeyi hedeflemekte. Bu tür iş birlikleri, eğitimcilerimizin küresel eğitim trendlerine uyum sağlamalarına ve en iyi uygulamaları yerel sisteme entegre etmelerine olanak tanımakta.

5-5.jpg

4-4.jpg

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.