Gebze Gençlik Merkezi’ne birincilik ödülü

Gebze Gençlik Merkezi’ne birincilik ödülü

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 3 yıldır Türkiye genelinde Gençlik Merkezleri öncülüğünde Ortaokul, Lise ve Üniversite Öğrencilerinden oluşan “Kitap Okluma Halkaları” etkinliği düzenlenmektedir.

2019 Yılı içerisinde 320 gençlik merkezi arasında Gebze Gençlik Merkezi en çok Kitap Okuma Halkası oluşturarak 2019 Yılının gençlik merkezi ödülünü almıştır. 
Antalya ilinde 10-14 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan Gençlik Merkezleri Müdürleri Değerlendirme toplantısında Gebze Gençlik Merkezi çalışanları adına Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’a Plaket  ödülünü Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu verdi. 
2019’DA 92 HALKA OLUŞTURULDU
Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan konu ile ilgili şunları söyledi:
“Gebze bölgemizde 2017 yılında 55 Kitap Okuma Halkası oluşturulmuş olup bu halkalarda 45 öğretmen ve 875 öğrenci yılda 6’şar kitap okumuştur. 2018 yılı içerisinde 57 Halka kurulmuş olup bu halkalarda 51 öğretmen görev almış ve 955 öğrencimiz 7’şer kitap okuyarak kitap kritiği yapmıştır.  Bu sene 2019 yılı içerisinde 92 Halka oluşturulmuş olup her ay bu halkalardaki 1115 gençlerimiz kendilerine dağıtılan aynı kitapları okuyarak sorumlu öğretmenler rehberliğinde okul kütüphaneleri, derslikler, Gençlik Merkezi Has Odamızda Kitap tahlil yapmaktadırlar.  Kitap üzerinde değerlendirmeler yaparak kültürlü ve birikimli olmaya çalışmaktadırlar.  Gençlere katkı sunan, yönlendiren okuma serüvenlerinde destek olan herkese, kurumlara, Gençlik Liderlerime, Gönüllü Liderlerime ve öğretmenlere teşekkür ederim. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.