Gebze Fotoğraf Atölyesi’nden Arzu & Murat İbranoğlu Sunum & Söyleşisi

Gebze Fotoğraf Atölyesi’nden Arzu & Murat İbranoğlu Sunum & Söyleşisi

20 Şubat 2020 Perşembe, 19:00 , Theo Pandora Cafe’de Arzu & Murat İbranoğlu Sunum & Söyleşisi gerçekleşecek.

Yapılan  açıklamada şunlar ifade edildi:
“Gebze Fotoğraf Atölyesi olarak düzenli olarak gerçekleştirdiği sunum & söyleşilerde  bu ay Arzu & Murat İbranoğlu çiftini ağırlıyoruz. Her ikiside fotoğrafla aktif olarak ilgilenen misafirimizle eserleri, yaptıkları çalışmalar ve deneyimleri üzerine söyleşeceğiz.
Arzu İbranoğlu 1979 Gaziantep doğumlu. Eğitim hayatını doğduğu şehirde tamamlayan sanatçı özel sektörde çalışıyor. 2010 Yılında başlayan fotoğraf tutkusu ise artara devam etmekte. Sanatçının ulusal  ve uluslar arası yarışmalarda aldığı çok sayıda ödül ve sergileme bulunmakta.
Murat İbranoğlu 1970 Rize-Çamlıhemşin doğumlu. Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi  Coğrafya  Öğretmenliği mezunu. Halen Körfez Oruç Reis  Anadolu Lisesi Coğrafya  öğretmeni  olarak görev yapmakta. Sporla içi içe geçen bir yaşamın yanısıra tiyatro , fotoğraf ve edebiyat ilgilendiği sanat dalları arasında. Fotoğrafla ilk tanışıklığı ise üniversite yıllarında Zenith 12 XP fotoğraf makinesiyle başlıyor. Sanatçının ulusal  ve uluslar arası yarışmalarda aldığı çok sayıda ödül ve sergileme bulunmakta.

Başta Gebze Fotoğraf Atölyesi üyeleri olmak üzere tüm fotoğraf dostlarını her zaman olduğu gibi keyifli geçeceğini düşündüğümüz bu sunum ve söyleşiye mutlaka bekliyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.