Gebze Fotoğraf Atölyesi’nde söyleşi var

Gebze Fotoğraf Atölyesi’nde söyleşi var

Gebze Fotoğraf Atölyesi’nde Volkan Karagülleoğlu Sunum ve Söyleşisi 23 Ocak 2020 Perşembe günü saat 19:00’da Theo Pandora Cafe’de gerçekleşecek.

Yapılan açıklamada  şunlar ifade edildi:
“Gebze Fotoğraf Atölyesi olarak her ay farklı bir ismi ağırladığımız zincirin yeni konuğu genç fotoğraf sanatçısı Volkan Karagülleoğlu . Misafirimizle fotoğrafları ve yıllar içerisinde bu alanda edindiği deneyim üzerine söyleşeceğiz.

Kendisi 1995 yılında Üsküdar doğumlu . 2017 yılı Adnan Menderes Üniversitesi Maliye Bölümü mezunu. Yaklaşık 9 yıldır fotoğraf sanatıyla ilgilenmekte. Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda çeşitli dereceleri bulunan Volkan Karagülleoğlu bu yarışmaların amaca ulaşmakta bir araç olduklarını düşünüyor. Yeni yerler ve yeni insanlar tanımayı ise seviyor .

Fotoğrafın kendisi için çoğu zaman bir tutku olduğunu belirten sanatçı  bunu yaparken elinden geldiğince ne çektiğini sorguladığını ve bakış açısı buna göre oluşturduğunu da ifade etmekte.

Başta Gebze Fotoğraf Atölyesi üyeleri olmak üzere tüm fotoğraf dostlarını her zaman olduğu gibi keyifli geçeceğini düşündüğümüz bu sunum ve söyleşiye mutlaka bekliyoruz”. Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.