Gebze Final Akademi Okulları eğitime hazır

Gebze Final Akademi Okulları eğitime hazır

Gebze Final Akademi Anadolu ve Fen Lisesi, 2020-2021 eğitim öğretim dönemine yenilikleri ile hazırlandı. Final Akademi’de eğitim 17 Ağustos’tan itibaren başlayacak

Gebze Final Akademi Anadolu ve Fen Lisesi, 2020-2021 eğitim öğretim dönemine yenilikleri ile hazırlandı. Final Akademi’de dünyayı saran salgın nedeni ile ara verilen yüz yüze eğitim dönemi sosyal mesafe, hijyenik ortam ve sağlık kurallarına uyularak 17 Ağustos ta tekrar başlayacak.
Akademi okulları kurucusu Göksal Akyazı tüm tedbirleri alarak başlayacakları yeni dönemin öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi. Akyazı, “Her zamankinden daha temiz daha hijyenik ortamda yapılacak eğitimde öncelik eksik kalan konuların telafisi olacaktır” dedi. Akyazı şöyle devam etti:

GÜVEN DUYULDU

8. sınıftan mezun öğrencilerin LGS performansları değerlendirilip Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi’ne yapılan kayıtlarda görülen yoğun talepten esasla özel okullara özellikle bu salgın döneminde daha da çok güven duyulduğunu görmekteyiz. Bu güven doğrultusunda emanet aldığımız öğrencilerin iyi bir üniversiteye yerleşmesi için dört yıl boyunca YKS’ye hazırlık ağırlıklı çalışmalarımız devam edecektir.

HER TÜRLÜ DESTEK
Tecrübeli öğretmen kadrosu ve tüm çalışmalarında öğrencilerine rahat bir eğitim ortamı sağladıklarını söyleyen Akyazı, “Final’in 40 yıllık deneyimi ve birikimiyle hazırlanan eğitim setleri, dergi ve yayınları ile öğrencilerimize her türlü desteği sağlayacağız” diye konuştu.

GEBZE BÖLGESİ’NDE 17. YIL
2003 yılından beri Gebze’de dershane, kurs, anaokulu, ilkokul, ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi ile eğitim veren Gebze Final Eğitim Kurumları’nın yeni dönemde LGS’ye hazırlanacak öğrencilere yardımcı olmak amacıyla Darıca ve Çayırova’daki kişisel gelişim kurslarıyla öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğini kaydeden Akyazı, “Bu olağan üstü dönemde tüm tedbirleri alarak yeni öğretim yılına hazırlanan tüm şubelerimiz adına öğrencilerimize başarılar dileriz” dedi.

KALİTELİ VE SICAK BİR EĞİTİM YUVASI

Gebze Final Akademi Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Müdürü Orhan Koç da Final’in
değişen ve dönüşen eğitim sistemimize Final Akademi Anadolu ve Fen Liseleri adı altında yeni bir okul konsepti kazandırdığına dikkat çekti. Koç şöyle devam etti: “Final Akademi Anadolu ve Fen Liseleri’nde okul müfredatının yanı sıra sınava hazırlık kursları da yer almaktadır. Akademik başarıyı ön planda tutan, kaliteli ve sıcak bir eğitim yuvası olan Gebze Final Akademi Anadolu ve Fen Liseleri'nde; sadece öğretmeye değil, öğrenmeyi öğretmeye; ezberciliğe değil anlamaya, analiz ve sentez yapabilmeye; başarısızlığı değil başarıyı ölçmeye; tek kaynağa değil çok farklı kaynaklara; zorlamaya değil istekli olmaya, istek yaratmaya; korku ve otoriteye değil, sevgiye ve demokratik olmaya önem verilir.

ERİŞME VE KULLANMA YOLLARI
Sınava hazırlık konusunda deneyimli öğretmen kadrosunu bünyesinde barındıran Gebze Final Akademi Anadolu ve Fen Liseleri’nde, öğrencilere bilgiyi depolamaktan çok ona erişme ve kullanma yolları öğretilir. Öğrencilerin okumayı, araştırmayı, keşfetmeyi zevk haline dönüştürmesi, dürüst, değerler bilinci taşıyan, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek, kişisel yeteneklerinin farkında olan, kendisiyle barışık, çevreyle uyumlu, değişime açık, yeniliğe istekli, ülkesini çağdaş medeniyet düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen bireyler olarak yetişmesi hedeflenmektedir.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.