Gebze Espiyeliler Derneğinde yeni yönetim oluştu

Gebze Espiyeliler Derneğinde yeni yönetim oluştu

 Merkezi Beylikbağı’nda bulunana Gebze Espiyeliler Derneğinde yeni yönetim kurulu oluştu. Kongrede derneğin yeni başkanı Ekrem Balık oldu.Hürriyet...

 

Merkezi Beylikbağı’nda bulunana Gebze Espiyeliler Derneğinde yeni yönetim kurulu oluştu. Kongrede derneğin yeni başkanı Ekrem Balık oldu.

Hürriyet Mahallesi’ndeki Ahmet Penbegüllü Kültür merkezinde düzenlenen kongreye Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir ile çok sayıda dernek üyesi ve davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Mehmet Elmas, divan üyeliğini ise Yaman Halil Portakal ve Birol Koç yaptı.

Kongrede eski başkan Hüseyin Acar kısa bir konuşma yaparak bugüne kadar kendisine destek olan herkese teşekkür etti ve bundan sonra da yeni yönetimin yanında olacağına dikkat çekti. Acar ayrıca kendisi ile birlikte yönetimde görev yapan arkadaşlarına teşekkür plaketi verdi ve bundan sonraki yaşamında da başarı dileklerini iletti. Kongrede derneğin kurucuları arasında yer alan Ekrem Balık tek liste ile başkan adayı oldu ve Gebze Espiyeliler derneğinin yeni başkanı oldu. Yeni başkanlığa getirildikten sonra kısa bir konuşma yapan Ekrem Balık, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti ve yapılacak çalışmalara herkesten destek beklediğini söyledi. Balık’ın yönetim kurulunda; Oktay Bayhan, Zekeriya Aslan, Hasan Kurt, Hakan Balık, Turgut Tunay ve Hakan Gökçe gibi isimler yer alırken, denetleme kurulu ise İhsan Civelek, Mehmet Balık ve Fikri Aslan’dan oluştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.