Gebze ÇYDD 10. Yılını kutluyor

Gebze ÇYDD 10. Yılını kutluyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) kurluşunun 10. yılını kutluyor.ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 “ÇYDD ,Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Prof.Dr. Aysel Ekşi,Prof. Dr. TÜrkan Saylan ve Prof. Dr. Aysel Çelikel önderliğinde 1989 yılında kurulmuştur.

Derneğimizin amacı Atatürk ilke ve devrimleri ile gerçekleşmiş olan hakların korunması, geliştirilmesi yaygınlaştırılması ve çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşılmasıdır.

Gebze  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 13.01.2011 tarihinde kurulmuş olup, bugün 10. yılını kutluyor.

Gebze ÇYDD, değişen ve yenilenen çağa uygun olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin bilim ile buluşmalarına yönelik projeler üreterek bir çok kişiye dokunmuştur.

10.yılımıza   Online eğitim zorluğu yaşayan öğrencilerimize tablet veya notebooklar hediye  ederek, tarafımıza bağış yapılan sweatshirt/tişörtleri  ulaştırarak başladık. 

Sayın Prof. Dr. Türkan Saylan ın "Eğer bir yerlerde bilime , demokrasiye, barışa, aydınlığa aç bir çocuk senin ışığını bekliyorsa sönmeye hakkın yoktur.Işıyacaksın!Ölüme saniyeler kalmış olsa bile."sözünü örnek alarak çalışmalarımıza  devam edeceğiz.”

4-411.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.