Gebze Cumhur İttifakı sahadan ayrılmıyor

Gebze Cumhur İttifakı sahadan ayrılmıyor

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Cumhur İttifakı Ortakları MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi kurulu üyeleriyle birlikte Oto sanayi sitelerini ziyaret ederek esnafla buluştular.

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Turu için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Gebze Cumhur İttifakı ortağı İlçe Başkanları Kaya, Özdemir ve Kılıç sahada boşluk bırakmamaya kararlı.

Birlik ve beraberlik içinde Gebze'de gidilmedik sokak bırakmayan ve vatandaşlarla bir araya gelen ilçe başkanları Oto sanayi siteleri ve Demirhanlar Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek hem 28 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimin dönüm noktası olacağını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istediler hem de Türkiye Yüzyılı için oy kullanmaya davet ettiler2-001.jpeg

Başkanlar yaptıkları ortak açıklamada: Cumhur İttifakı olarak Gebze'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a rekor bir desteğin olması için birlik ve beraberlik içinde son dakikaya kadar Gebzelilerle buluşmaya ve vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz' dediler.

ERDAL KARAÇOBAN4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.