Gebze Çözüm Eğitim Kurumlarından Motivasyon Semineri

Gebze Çözüm Eğitim Kurumlarından Motivasyon Semineri

Bölgemizde çeyrek asra yakındır eğitim öğretim faaliyetinde bulunan ve binlerce öğrenci yetiştiren Çözüm Eğitim Kurumları, Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere yönelik Mucize Koç ekibinin katılımıyla “Motivasyon” konulu bir seminer düzenledi.

Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde Gebze Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı bir konuşma yaptı. Taşlı, konuşmasında Gebze Çözüm Eğitim Kurumlarının kurulduğu tarihten bu yana bölgesinde önemli başarılara imza attığını ve binlerce öğrencinin başarısında pay sahibi olduklarını ifade ederken velilerinin de kendilerine duydukları güvenden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Eğitim öğretim yılı itibariyle bir kolej ve üç kurs merkezi ile bölge halkına hizmet ettiklerini dile getiren Ertuğrul Taşlı; eğitime katma değer sağladıklarını vurguladı. Ertuğrul Taşlı son olarak bu yıl sınava girecek olan öğrencilere başarı dileklerinde bulunurken; programı düzenleyen Gebze Çözüm Eğitim Kurumlarının yönetici, öğretmen ve personeline de teşekkür etti.

LGS VE YKS TECRÜBELERİNİ ÖĞRENCİLERE AKTARDI

Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan Mucize Koç ekibi LGS ve YKS tecrübelerini öğrencilere aktararak son derece önemli bilgiler verdi. Öğrencilere örnek başarı hikayeleri anlatan Mucize Koç ekibi sınava az bir zaman kala motivasyon ve başarma hissinin değerini vurguladılar. Karşılıklı soru cevap kısımlarının da yer aldığı seminerde öğrencilerin motivasyonunun oldukça yüksek olduğu görülürken seminer sonunda Mucize Koç ekibi öğrenci, öğretmen ve velilere kitaplarını imzaladı.

Seminerin sonunda Gebze Çözüm Eğitim Kurumları yöneticileri tarafından Mucize Koç ekibine plaket takdimi yapılırken program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Haber: Tuğçe Yakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.