Bu başarıda ekip ruhu var

Bu başarıda ekip ruhu var

Gebze Çözüm Eğitim Kurumları’nda yönetim, öğretmen ve idari personel ile aileleri 24 Kasım yemeğinde bir araya geldi. Ertuğrul Taşlı kurumun insanı merkezi alan başarısının arkasında ekip ruhu olduğunu söyledi

Bölgemizin köklü eğitim kurumlarından Gebze Çözüm Eğitim Kurumları’nın yönetici, öğretmen, idari personel ve aileleri Öğretmenler Günü vesilesi ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

TEŞEKKÜR ETTİ

tasli-18.jpg

Çayırova Kuştepe Kır Bahçesinde düzenlenen yemek programında Gebze Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı bir konuşma gerçekleştirdi. Taşlı konuşmasında Gebze Çözüm Eğitim Kurumları’nın eğitim konusunda bölgemizde önemli katkılar sağladığını ve her yıl yüzlerce öğrencinin başarı ile kurumlarında eğitimlerini tamamlayıp hayata atıldığını ifade etti.

tasli-14.jpg

Bu başarının arkasında bir ekip ruhunun olduğunu vurgulayan Ertuğrul Taşlı, katkı sağlayan tüm idareci, öğretmen ve idari personeline teşekkür etti.

ERDEMLİ DAVRANIŞTA

ROL MODEL OLDULAR

tasli-10.jpg

İnsanı merkeze alan bir eğitim anlayışını benimsediklerini söyleyen Taşlı; öğretmenlerinin öğrencilerine erdemli davranışlar konusunda da rol model oldukları için minnet duyduğunu kaydetti. Son olarak bu zamana kadar Gebze Çözüm Eğitim Kurumları’nda görev yapmış olan herkese teşekkürlerini ileten Ertuğrul Taşlı; yemek programına katılımlarından dolayı idareci, öğretmen, idari personel ve ailelerine de yine şükranlarını ifade etti.

tasli-16.jpgtasli-16.jpgtasli-15.jpgtasli-15.jpgtasli-11.jpgtasli-11.jpgtasli-13.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.