Gebze Cerrahi Tıp Merkezi yeni alanlarla büyüyecek

Gebze Cerrahi Tıp Merkezi yeni alanlarla büyüyecek

Fizik tedavi alanında Türkiye’nin en iyi sağlık kuruluşlarından biri olan Gebze Cerrahi Tıp Merkezi önümüzdeki günlerde yeni alanlarla sektörde büyümeyi hedefliyor.

Türkiye’nin önde gelen Sağlık Grubu tarafından, Ocak 2021’de uzun yıllardır Gebze’de Medcity Cerrahi Tıp Merkezi olarak hizmet veren sağlık kuruluşunun Tıp Merkezi ruhsatını aldı. Grubun yeni tıp Merkezi, Gebze Cerrahi Tıp Merkezi olarak sağlık hizmeti veriyor. Genel Müdür Hasan Karadaş da Gebze bölgesinde yeni yüzü ve yönetimi ile fark yaratmak istediklerini belirtti.

SON TEKNOLOJİYE SAHİP

Karadaş, “Tıp merkezimiz yıllardır bölgede fizik tedavi alanında hizmet veriyor. An itibari ile fizik tedavi hizmetlerini, son teknoloji kullanarak çok daha ileriye taşıyoruz. Bilindiği gibi Özel Gebze Cerrahi Tıp Merkezi fizik tedavi hizmetinde Türkiye’nin ilk sıralarında ve öncü bir kuruluş olmanın gururunu yaşıyor. Bu alandaki başarımız kamuoyunda çok iyi bir algı oluşturdu. Bu da bizi mutlu ediyor. Gebze Cerrahi Merkezi yeni nesil bir tıp merkezi olup, 24 saat hizmet veren acil servisimiz var.

AĞIZ VE DİŞ MERKEZİ 24 SAAT HİZMET VERECEK

Ağız ve diş sağlığı merkezimiz de önümüzdeki günlerde 24 saat olarak hizmet vermeye başlayacaktır. Medikal estetik ve plastik cerrahi merkezimiz, ayrıca saç ekim merkezimiz bulunuyor. Yine kurumumuzda, bölgemizde eksikliği bulunan plastik cerrahi uzmanımız da hizmet veriyor. Medikal estetik birimizde yapılan tüm iş ve işlemler uzman hekim kontrolünde yürütülüyor. Kadın hastalıkları ve doğum bölümümüzde aktif bir şekilde sağlık hizmete başladı” dedi.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.