Gebze Center AVM’den Şubat Ayında Kampanya Bolluğu

Gebze Center AVM’den Şubat Ayında Kampanya Bolluğu

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, Şubat ayında “Harca Harca Kazan”, “Karikatür Çizimi” ve “Hediye Araç Yıkama Kuponu” kampanyaları başlattı.

Gebze Center AVM, Şubat ayında kampanya bolluğu ile ziyaretçilere birbirinden özel hizmetler sunuyor. Çocuklar için tiyatro ve sosyal sorumluluk projesi de etkinlikler arasında yer alıyor.
“Harca Harca Kazan”kampanyası ile 10 - 16 Şubat tarihleri arasında her gün 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ve fişini aynı gün danışmaya ibraz eden ilk 60 ziyaretçi birbirinden değerli hediyeler kazanıyor.
“Karikatür Çizimi” kampanyasında ise 08-09-13-14-15 Şubat tarihlerinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes Gebze Center AVM hatırası olarak kendilerinin veya sevdiklerinin karikatürünü çizdirebiliyor.
Şubat ayındaki bir diğer kampanya da “Hediye Araç Yıkama Kuponu”… 17-25 Şubat tarihleri arasında 300 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere aynı gün fişlerini danışmaya ibraz etmeleri halinde araç yıkama kuponu hediye ediliyor.
ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Gebze Center AVM’de Şubat ayı etkinliklerinde çocuklar da unutulmadı. Her Cumartesi ve Pazar günleri El Kuklası, Şaşkın Baykuş, Led Işıklı Adamlar, Kış Küresi, Kış Süsü ve Bez Kalemlik gibi çocuk atölyesi çalışmaları yapılıyor. Ayrıca her Cumartesi sırasıyla Cırcır ile Karınca (kukla), Eşek ile Köpek (kukla), Büyülü Orman, Sessiz Adam ve Sinek (kukla) çocuk tiyatrosu gösterimi gerçekleştiriliyor.
Sosyal sorumluluk projesi olarak ayrıca “Kedievi Yapımı” şubat ayı etkinlikleri arasında yer alıyor. 16 Şubat tarihinde yapılacak etkinlikte yetişkin ve çocuk ziyaretçilerin birlikte katılımıyla yapılacak kedievleri, katılımcılara hediye edilecek. Katılımcılar kedievlerini muhtelif yerlerde konumlandıracak ve fotoğrafını sosyal medyadan paylaşacak. 17-18-19 Şubat tarihinde gerçekleşecek sosyal medya yarışması ile fotoğrafları beğenenler arasında çekilişle kazananlara hediye verilecek.2-009.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.