“Gebze Bizimdir”

“Gebze Bizimdir”

  Saadet Partisi Gebze Mimar Sinan Mahallesinin Ağustos ayı divan toplantısına katılan İlçe Başkanı Nurettin Çelik, yaklaşan yerel seçimlerde...

 

 

Saadet Partisi Gebze Mimar Sinan Mahallesinin Ağustos ayı divan toplantısına katılan İlçe Başkanı Nurettin Çelik, yaklaşan yerel seçimlerde Gebze’ye Saadet bayrağını asacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi. Mimar Sinan Mahalle Temsilciliğinde gerçekleşen mahalle divanında Mahalle Temsilcisi Recep Tütüncü ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Başkanı Nurettin Çelik,  Başkan Yardımcılarından Rüstem Coştur ve Murat Ekinci de katıldı.

 

Saadet iktidarının her türlü sıkıntıya son vereceğini bazı çıkar çevrelerinin çok iyi bilidiğini ve bunun içinde sanki Saadet Partisi yokmuş gibi eyyamcılık politikası yürüttüğünü söyleyerek sözlerine başlayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Biz Refah-Yol döneminde 11 aylık iktidarımızda şimdiki AKP’nin 12 yılda yaptığından çok daha büyük işler başardık” dedi. 

 

“BİZ SİZE NE KADAR ZAM VERDİK?”

Gebze’ye geçen onca yıla rağmen ciddi bir yatırım yapılmadığını ifade eden Başkan Çelik, “Kent Meydanı projesi bile bizim zamanımızda yapılmıştı. Rahmetli Başkanımız Penbegüllü zamanında çizimleri ve planı hazırlanmıştı. Gebze’ye ne yapıldı? Tatlı Kuyu vadisi bile tamamlanamadı. Sorunları çözmek yerine pansuman tedavisi ile günü geçirdik. Şimdi çok büyük bir keşmekeşliğe doğru gidiyoruz. Bunu önlemek sizlerin ve bizim elimizde. Biz kendimizi yaptıklarımı ve yapacaklarımızı iyi anlatır ve çalışırsak Gebze yeniden ferah ve saadetli günlerine kavuşacaktır. Bunun içinde ilçemizde seferberlik başlatıyoruz. Her mahalle temsilciliklerimiz yönetimlerimiz tüm birimlerimiz bugünden itibaren sanki yarın seçim varmış gibi gayret gösterip çalışıp zafere gideceğiz. Refah-Yol zamanında işçiye memura emekliye bağ kurluya yüzde yüzlerden fazla zam yaptık. Şimdiler de ise hükümet yüzde iki artı iki ya da tevazu gösterirlerse bir puan daha fazla veriyorlar. Biz çalışmadan sorumluyuz. Biz çalışıp gayret göstereceğiz ve kendimizi anlatacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.