Gebze Belediyesi’nin adı AKP Aile Şirketi olsun

Gebze Belediyesi’nin adı AKP Aile Şirketi olsun

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze Bölgesi’nde koordinatörlüğü üstlenen İbrahim Pehlivan’ın avukat kızının da belediyeden vekalet aldığını söyledi: Gebze Belediyesi’nin adı AKP Aile Şirketi olsun

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze Bölgesi’nde koordinatörlüğü üstlenen İbrahim Pehlivan’ın avukat kızının da belediyeden vekalet aldığını söyledi. Orhan, Gebze Belediyesi’nin adının da “AKP Aile Şirketi” olmasını önerdi. Orhan açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

“Gebze bölgesinde koordinatör olarak görev yapan İbrahim Pehlivan’a maaş veriliyor, makam aracı veriliyor, makam tahsis ediliyor. Ancak Gebze bölgesi koordinatörü olarak görev yapan İbrahim Pehlivan’ın ne iş yaptığını kimse bilmiyor. 

 

İbrahim Bey AKP içinde nüfuslu biri olacak ki kendi koordinatör, kızı Av.Sümeyye Pehlivan, Gebze Belediyesi vekili.. Babaya maaş, araç tahsis ediliyor. Kızı hanımefendiye belediyede vekalet. Gebze’nin kaynaklarını Gebze’nin halkına vermeye gelirken fakirlik belgesi şu belgesi bu belgesi ama kendi yandaşlarına sınırsız makam mevki.. Oldu olacak belediyenin de adını değiştirin AKP aile şirketi diye yerinde olsun..”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.