Gebze Belediyesi’nden Sarı Cami Anketi

Gebze Belediyesi’nden Sarı Cami Anketi

Gebze Belediyesi tarafından vatandaşlara gönderilen kısa mesajda yer alan link ile Sarı Cami ve Meydan Düzenleme Projesi soruldu.

Gebze Belediyesi tarafından gönderilen kısa mesajda yer alan link ile vatandaşlar, 4 soruluk Sarı Cami ve Meydan Düzenleme Projesi anketine yönlendirildi. 

ANKET GEREKLİ Mİ?

Gebze Belediyesi'nin düzenlediği anket sorularında projenin gerekli olup olmadığı vatandaşlara soruldu. Ankette yer alan ilk soru, ''Beylikbağı bölgesine hitap eden Sarı Cami ve Meydan Projesini nasıl buluyorsunuz?'' şeklinde oldu. Anketin ilk sorusunda vatandaşların yanıtlaması için; ''1) Bölge için gerekli olduğunu düşünüyorum, 2) Bölge için anlamlı buluyorum, 3) Bölge için çok gerekli değildi'' şıkları yer aldı.

PROJE İÇİN HANGİ İYİLEŞTİRMELER YAPILABİLİR?

Sarı Cami ve Meydan Projesi için düzenlenen ankette yer alan ikinci soruda ise proje için hangi iyileştirme çalışmalarının yapılabileceği vatandaşlara soruldu. ''Beylikbağı bölgesine hitap eden Sarı Cami ve Meydan Projesinde hangi iyileştirmeler yapılabilir?'' sorusuna vatandaşların yazarak cevap vermeleri istendi.

BEYLİKBAĞI'NIN EN ÖNEMLİ SORUNU

Belediye tarafından düzenlenen ankette, üçüncü soru olarak ''Beylikbağı bölgemizin çözülmesi gereken en önemli sorunu nedir?'' sorusu soruldu. Vatandaşların yanıtlaması için şıklarda; ''1) Temizlik, 2) Yeni yol yapımı/ üst geçit/kaldırımlar/asfaltlama, 3) Merdiven, korkuluk imalatı, 4) Pazaryeri, 5) İmar/kentsel dönüşüm, 6) Park veya yeşil alan, ağaçlandırma'' şıkları yer aldı.

BELEDİYENİN HİZMETLERİ SORULDU

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen anketteki son soruda ise vatandaşlara Gebze Belediyesi'nin çalışmaları soruldu. ''Belediyemizin sunduğu hangi hizmeti yeterli buluyorsunuz?'' sorusunda, vatandaşların yanıtlaması için ''1) Temizlik, 2) İmar/kentsel dönüşüm, 3) Park veya yeşil alan, ağaçlandırma, 4) Yol yapımı/üst geçit/ kaldırımlar/asfaltlama, 5) Sosyal yardımlar, 6) Kültürel/sosyal faaliyetler'' şıkları yer aldı. 

anket.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.