Gebze Belediyesi’nde İHA eğitimi

Gebze Belediyesi’nde İHA eğitimi

Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket Gebze Belediye’sindeki görevli mimar, harita mühendisi ve belediye basın mensuplarına eğitim gerçekleştirdi.

Bugüne kadar 3 binden fazla kişiye İHA eğitimi veren Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket; geçtiğimiz günlerde Gebze Belediye’sinde yeni bir eğitim gerçekleştirdi.  Eğitime; belediyede görevli olan mimar, harita mühendisi ve belediye basın mensubu katıldı. İstanbul başta olmak üzere Ankara, Sakarya, Antalya, Iğdır, Samsun, Manisa, Bursa ve daha pek çok ilde eğitimler düzenleyen Dronmarket İHA Eğitmeni Şenay İnan; “ Gebze Belediyesi’nde İHA mevzuatı gereği verilmesi gereken teorik ve pratik eğitimimizde ilk önce katılımcıları meslek gruplarına göre ayırdık.

“PRATİK EĞİTİMLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Mimarlarımıza alanlarında aktif İHA kullanımı ile ilgili pratikleri gösterdik. Harita mühendislerimize haritalama ve kübaj ölçümü gibi alanlarında aktif olarak İHA kullanımı ile ilgili pratik uçuşlar gerçekleştirdik. Basın grubu ile fotoğraf çekimi ve yöntemleri, İHA ile video çekimi, çekim açıları gibi teknik konular üzerinde durduk. Her gün teorik eğitim sonunda pratik eğitimlerimizi gerçekleştirdik. Matrice 300, Mavic pro , Mavic 2 pro ve Phantom 4 Rtk ile sürekli ve bol tekrarlı uçuş uygulamaları ile eğitimimizi tamamladık. Başta Gebze Belediyesi olmak üzere tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.