“Gebze Belediyesi yanlışta ısrar ediyor”

“Gebze Belediyesi yanlışta ısrar ediyor”

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetimi Başkan Mustafa Türel, Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerle ilgili olarak yer seçiminin yanlış olduğunu ifade ederek, “Gebze Belediyesi yönetimi bir yanlışı devam ettirmekte ısrar ediyor” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetimi Başkan Mustafa Türel’in başkanlığında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Gebze’nin sorunları başta olmak üzere ülke ve dünya gündeminin ele alındığı toplantıda Gebze Belediyesi’nin adı altında Gebze Şehitliği’nin yakınındaki Mevlana Kapalı Pazar meydanın yapılan ‘Yaz Konserleri’ni gündeme alındı. Ceza konseriyle ilgili uyarıları dikkate almayan Gebze Belediye yönetimine sert tepkilerin koyulduğu toplantıda Başkan Turel, Zinnur Büyükgöz’ü sert dille eleştirdi. “Şehitliğin yanı başında gerçekleştirilen Ceza konserinin yapılmasına rağmen Gebze Belediyesi yönetimi bir yanlışı devam ettirmekte ısrar ediyor.

 

“YAPTIKLARINI ANLAMIŞ DEĞİLİZ”

Şehitlerimize ve ölülerimize karşı yapılan hürmetsizlikten vazgeçilmiş değil. Nesillerimize de kötü örnek olacak böyle bir tavrı hangi değer yargılarıyla yaptıklarını anlamış değiliz. Biz millet olarak mezarlıkların yanında geçerken sessizce dua okuyan ve ölülerimize saygı gösteren kadim bir milletiz. Bu belediye yönetimi maalesef yanlışı sürdürüyor. Eğer Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu yanlıştan vazgeçmemesi halinde gelecekte hayırla yad edilmemesine imza atmış olacak.

 

“BÜYÜKGÖZ TOPU TACA ATIYOR”

“Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ceza konserinin şehitliğin yanı başında yapılması konusunda yaptığımız eleştirilere karşı, ‘Bize eleştiri yapıyorsunuz alternatifini de sunmak zorundasınız’ gibi bir beyanda bulunmuştu. Yine kendisi belediye başkanı olmadan önce seçim beyannamesinde, ‘Bizler Gebze’yi ortak akılla yöneteceğiz’ açıklaması yapmasına rağmen 3 yıllık belediye başkanlığı döneminde herhangi bir konuda ortak aklı hayata geçiren maalesef bir adım atmamıştır. Ortak akıl referans almayan bir belediye başkanı, yanlışlarını örtbas etmek için ‘alternatif yok’ diyerek gerçeklerden kaçmaya devam ediyor. Bu şekilde davranmakla da ’Topu Taca Atıyor’ dedi.

 

manset-2-353.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.